Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Άρτα: Στον ανακριτή ο γιος που ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα του

Άρτα: Στον ανακριτή ο γιος που ομολόγησε τη δολοφονία του πατέρα του

Το έγκλημα με τη δολοφονία του 65χρονου συγκλονίζει την Άρτα και τους στενούς συγγενείς της οικογένειας. Ο γιος που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα του, παραμένει σε κακή ψυχολογική κατάσταση…

Ενώπιον ανακριτή αναμένεται να βρεθεί εντός της ημέρας ο 38χρονος γιος που κατηγορείται για τη δολοφονία του πατέρα του. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε 6 μέρες μετά τη διπλή εξαφάνιση που αναστάτωσε την Άρτα. Ο φερόμενος ως πατροκτόνος εντοπίστηκε σε στάνη και λίγο αργότερα φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς, το σημείο που είχε χτυπήσει τον πατέρα του με μία πέτρα.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε από αστυνομικούς στην Άμφισσα το βράδυ της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου. Τον 38χρονο είχε δει γυναικά κτηνοτρόφος της περιοχής με αίματα στα χέρια και στο σώμα του μέσα στο αυτοκίνητό του, πριν τέσσερις ημέρες και χθες τον εντόπισε άλλος κτηνοτρόφος να κρύβεται μέσα στον στάβλο του.

Ο επίλογος στην υπόθεση θρίλερ γράφτηκε λίγο μετά τις 16:00 όταν ο 38χρονος οδήγησε τις αρχές σε έναν αγροτικό δρόμο, 150 μέτρα απ την εθνική οδό Αντιρρίου – Ιτέας όπου άφησε το άψυχο σώμα του 65χρονου πατέρα του. Στις φωτογραφίες του newsit.gr, βλέπουμε το σημείο με τα ίχνη του αίματος στο χώμα.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες φαίνονται δύο παπούτσια που ανήκαν στον άτυχο πατέρα που έφυγε από την ζωή από τα χέρια του παιδιού του.

Η σορός του πατέρα έφερε σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τραύματα που προκλήθηκαν πιθανώς από πέτρα και δαγκωνιές από άγρια ζώα. Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 65χρονου άντρα αλλά και να προσδιορίσει τον χρόνο που άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 38χρονος φερόμενος ως πατροκτόνος μεταφέρθηκε το πρωί στην Άμφισσα για να οδηγηθεί στον ανακριτή. Δείτε τις εικόνες του nafpaktianews.gr…

Η αντίστροφη μέτρηση για το θρίλερ που παιζόταν από την Τετάρτη (20.09.2023) ξεκίνησε χθες (26.09.2023) λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, όταν ο 38χρονος εντοπίστηκε από έναν βοσκό μέσα στο μαντρί του στην περιοχή Άνω Σεργούλα της Φωκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος που υπέδειξε με μεγάλη δυσκολία στους αστυνομικούς το σημείο, όπου δολοφόνησε τον πατέρα του, δήλωσε: «τον χτύπησα με μία πέτρα στο κεφάλι. Εκείνος μου επιτέθηκε πρώτος». Ο δράστης βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, που είναι αδύνατον να μιλήσει περαιτέρω, δίνοντας κι άλλες περιγραφές για τη σοκαριστική δολοφονία στην Άρτα.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις