Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Άρτα: Συνελήφθη ο ασθενής που κυνηγούσε με ψαλίδι τους γιατρούς στο νοσοκομείο

Άρτα: Συνελήφθη ο ασθενής που κυνηγούσε με ψαλίδι τους γιατρούς στο νοσοκομείο

Ο ασθενής είχε προκαλέσει πανικό στο νοσοκομείο, όταν με ένα ψαλίδι στα χέρια κυνηγούσε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον εισαγγελέα στην Άρτα

Συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του από τον Ανακριτή στην Άρτα, ο ασθενής που σκόρπισε τον τρόμο πριν δυο ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης, όταν κραδαίνοντας ένα ψαλίδι κυνηγούσε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο άνδρας που νοσηλευόταν στην πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου σε έξαλλη κατάσταση, αρνήθηκε επίμονα να παραδώσει το ψαλίδι και μάλιστα επιτέθηκε και εναντίον των αστυνομικών που έσπευσαν στο νοσοκομείο για να τον ακινητοποιήσουν.

Χρειάστηκε τότε ένας από τους αστυνομικούς να πυροβολήσει στον αέρα για εκφοβισμό. Τότε μόνο ο μανιασμένος ασθενής σάστισε και άφησε το ψαλίδι από τα χέρια του.

Ο 45χρονος άνδρας ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος, βαρύνεται με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της διατάραξης δημοσίων υπηρεσιών, της αντίστασης από δράστη που φέρει αντικείμενο με το οποίο μπορεί να προκληθεί σωματική βλάβη και της απειλής και εξύβρισης κατά συρροή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις