Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Άρτα: Χειροπέδες σε οδηγό και συνοδηγό – Οι εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου τους [pics]

Άρτα: Χειροπέδες σε οδηγό και συνοδηγό – Οι εικόνες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου τους [pics]

Πρόκειται για έναν 24χρονο Έλληνα και μία 27χρονη αλλοδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά…

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, οδήγησαν χθες (10-03-2019) το πρωί στην Καμπή Άρτας, στη σύλληψη δύο ατόμων, μελών εγκληματικής ομάδας, που εμπλέκονται στην εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών στη χώρα.

Πρόκειται για έναν 24χρονο Έλληνα και μία 27χρονη αλλοδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για το αδίκημα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση σε συνδυασμό με παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών για δραστηριοποίηση κυκλώματος εισαγωγής στη χώρα και διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 24χρονος και η 27χρονη, ως οδηγός και συνοδηγός αντίστοιχα.

Σε έρευνα που έγινε στο παραπάνω αυτοκίνητο, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος και στο χώρο των αποσκευών, 22 ανισοβαρείς συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 46 κιλών και 385 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν: -46- κιλά και -385- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 24χρονου δράστη και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις