Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Αρτέμης Σώρρας: Αγνώριστος με new look στην Κάλυμνο – Έβγαλε τα γυαλιά και τους έκανε να απορήσουν

Αρτέμης Σώρρας: Αγνώριστος με new look στην Κάλυμνο – Έβγαλε τα γυαλιά και τους έκανε να απορήσουν

Ο Αρτέμης Σώρρας επανεμφανίστηκε μπροστά στους οπαδούς του, με τις εικόνες από την Κάλυμνο να κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου…

Ο Αρτέμης Σώρρας βρέθηκε στην Κάλυμνο και μίλησε σε κλειστή συγκέντρωση του κόμματος που συνεχίζει να προεδρεύει. Ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» με μακριά μαλλιά που είχε πιάσει κοτσίδα και μαύρο γυαλί, έδειχνε αγνώριστος σε σχέση με τις εικόνες του πρόσφατος παρελθόντος. Είναι αποφασισμένος να κατέβει στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν γίνουν και όπως λέει στους οπαδούς του, θα βγει νικητής.

Ο Αρτέμης Σώρρας αποθεώθηκε στην αίθουσα που μίλησε, αλλά τα όσα είπε προκάλεσαν σε ορισμένους τουλάχιστον απορία. Τόνισε μεταξύ άλλων πως ο ίδιος και το κόμμα του, «έχει σκληροπυρηνική πολιτική βασισμένη στην αλήθεια του δικαίου.»

«Τώρα θα δείτε τι θα γίνει. Τα πάντα δονούνται. Αν καθίσετε στο κρεβάτι σας μία εβδομάδα θα ανοίξει το κορμί σας. Ήδη μας έχουν πολεμήσει όλα τα καθεστώτα αλλά εμείς είμαστε εδώ και αντέχουμε. Όλος ο πλανήτης είναι δικός μας»

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις