Παρασκευή, 26 Απρ.
15oC Αθήνα

Αρχίζει το Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2020 στη Θεσσαλονίκη

Αρχίζει το Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2020 στη Θεσσαλονίκη

Η Διεύθυνση Πολιτισμού – Τουρισμού διοργανώνει από τις 15 Ιουλίου έως τις 5 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη το Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2020 που απαρτίζεται από μια σειρά εκδηλώσεων συναυλιών, παραστάσεων θεάτρου και χορού που καλύπτουν και ικανοποιούν ένα μεγάλο φάσμα ηλικιών και προτιμήσεων.

Με κεντρικό χώρο εκδηλώσεων το Θέατρο Κήπου, ιδανικό και σταθερό κάθε καλοκαίρι σημείο συνάντησης για το κοινό της πόλης, το φεστιβάλ ανοίγει επίσης τις εκδηλώσεις του στη Νέα Παραλία, Κήπος των Γλυπτών και την Πλατεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η αυλαία του Φεστιβάλ ανοίγει την Τετάρτη 15 Ιουλίου, 21.30 (ώρα προσέλευσης 20.30) στο Θέατρο Κήπου, με τη 
Συναυλία Συμφωνικής Δήμου Θεσσαλονίκης με τους Storm string quartet Symphonic ROCKstorm. Γενική είσοδος 10€.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης συμπράττει με τους Storm string quartet και, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Χάρη Ηλιάδη, υποδέχεται το κοινό της πόλης με έναν εκρηκτικό συνδυασμό ροκ και συμφωνικής μουσικής προσφέροντας του μία δυνατή μουσική εμπειρία που ξεσηκώνει και το πιο απαιτητικό κοινό.
Σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία All και τη σχολή Ελληνικής Νοηματικής γλώσσας Smiyl, η παράσταση θα είναι προσβάσιμη για κωφά και βαρήκοα άτομα.

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις