Πέμπτη, 29 Φεβ.
16oC Αθήνα

Ασπασία Μπόγρη: Το μήνυμα της μάνας, για τα γενέθλια της κοπέλας που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της στο Άργος

Ασπασία Μπόγρη: Το μήνυμα της μάνας, για τα γενέθλια της κοπέλας που πυροβολήθηκε από τον πατέρα της στο Άργος
Η Ασπασία Μπόγρη πριν την επίθεση που δέχτηκε

Η Ασπασία Μπόγρη δίνει εδώ και 11 χρόνια μάχες. Από εκείνο το μεσημέρι στο Άργος, όταν ο πατέρας της, την πυροβόλησε σε κοινή τους έξοδο. Τι έγραψε η μητέρα για τα γενέθλια της κόρης της…

Η Ασπασία Μπόγρη έγινε 28 ετών και στα γενέθλια, η μητέρα της ανέβασε ένα συγκινητικό κείμενο για την κόρη της. Την κοπέλα που εδώ και 11 χρόνια αγωνίζεται. Από εκείνο το μεσημέρι που ο ίδιος ο πατέρας της, την πυροβόλησε στο Άργος, για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του. Τα νιάτα της άτυχης Άσπας χάθηκαν και η ίδια καταδικάστηκε να δίνει μάχες, με στόχο να αφήσει οριστικά πίσω, την εφιαλτική περιπέτεια. Να βγει από αυτό το σκοτεινό τούνελ που άλλαξε τη ζωή της. Οι δικοί της πιστεύουν ότι με τη δύναμη της ψυχής και του χαρακτήρα της, θα τα καταφέρει.

«28 χρόνια δεν έπαψες στιγμή να χαμογελάς, κάνοντας μας καλύτερους ανθρώπους. 28 χρόνια υποκλίνομαι μπροστά σου, γιατί στους αγγέλους έτσι επιβάλλεται» γράφει η μητέρα της Ασπασίας Μπόγρη, που δίνει μάχες από το 2013, όταν ο πατέρας της, την πυροβόλησε στο Άργος, μετά τη μεσημεριανή τους έξοδο για φαγητό, στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς.

Η Σπυριδούλα Φατούρου γράφει με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της: «28 χρόνια πριν, ο Θεός με ευλόγησε να γίνω η δική σου μάνα. 28 χρόνια μετά, εξακολουθεί να με ευλογεί, αφήνοντας σε δίπλα μου! 28 χρόνια διδάσκεις ήθος, αξιοπρέπεια, πίστη και δύναμη κανοντας με περήφανη… 28 χρόνια δεν έπαψες στιγμή να χαμογελάς, κάνοντας μας καλύτερους ανθρώπους…

28 χρόνια υποκλίνομαι μπροστά σου, γιατί στους αγγέλους έτσι επιβάλλεται…. Χρόνια πολλά και καλά με υγεία και ευλογία Κυρίου πάντα, μονάκριβη κόρη μου!!!!! Χρόνια πολλά Ασπασία της καρδιάς μου!!!!!!».

Η ιστορία της Άσπας Μπόγρη συγκλόνισε το πανελλήνιο. Τον Αύγουστο του 2013 δέχθηκε δολοφονική επίθεση από τον ίδιο της τον πατέρα. Την πυροβόλησε εξ επαφής μετά τη μεσημεριανή τους έξοδο για φαγητό στα Φιλαράκια, στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς του Άργους.

Ο πατέρας θέλησε με αυτό τον φρικτό τρόπο να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα της νεαρής Ασπασίας. Μετά τo έγκλημα αυτοκτόνησε, αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που το έκανε. Η μικρή έδωσε την δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη, με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις