Τοπικά Νέα

Αστυνομικός σε διαθεσιμότητα γιατί σκότωσε αγελάδα

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αστυνομικός που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε αγελάδα, επειδή ενοχλούσε την κυκλοφορία των οχημάτων.

Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή, στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Ασπροβάλτας, μετά από τροχαίο ατύχημα, με υλικές ζημιές, στο οποίο ενεπλάκη το ζώο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή το ζώο δεν απομακρυνόταν από το οδόστρωμα, ο αστυνομικός, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων του, όπλισε το υπηρεσιακό του περίστροφο και πυροβόλησε την αγελάδα.

Μία μέρα αργότερα παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία, αλλά, τελικά ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

Για την υπόθεση διενεργεί προανάκριση η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η “δραπέτισσα” αγελάδα Υβόννη θα γίνει ταινία

Ευαισθησία δίχως όρια! Ποδηλάτες ξεγεννούν αγελάδα – Συγκινητικό βίντεο

Βαγόνι τελεφερίκ κινείται με… κοπριά αγελάδων!



Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα