Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ασύλληπτη τραγωδία: Βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής Νίκος Αλεξόπουλος – Μαρτυρικός θάνατος στην Αγία Βαρβάρα – Δάκρυα και στην Πάτρα [pics]

Ασύλληπτη τραγωδία: Βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής Νίκος Αλεξόπουλος – Μαρτυρικός θάνατος στην Αγία Βαρβάρα – Δάκρυα και στην Πάτρα [pics]

Ο Νίκος Αλεξόπουλος πέθανε με φρικτό τρόπο στα 20 χρόνια της ζωής του. Η τραγική είδηση για το νεκρό φοιτητή σκόρπισε θλίψη στην Πάτρα…

Ο Νίκος Αλεξόπουλος βρήκε μαρτυρικό θάνατο σε μία απίστευτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας στην Αθήνα και βύθισε στο πένθος την Πάτρα. Ένα διαμέρισμα έπιασε φωτιά με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 20χρονος νεαρός.

Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για τον Νίκο Αλεξόπουλο, γιο του Προϊσταμένου Οικονομικών υπηρεσιών του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ο οποίος ήταν φοιτητής.

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα. Η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για μικρής έκτασης πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην οδό Αθηνάς στην Αγία Βαρβάρα.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που έσβησαν την φωτιά και ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του έναν 20χρονο. Ο Νίκος Αλεξόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, πιθανόν από αναθυμιάσεις.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 20χρονος καταγόταν από την Πάτρα και ήταν φοιτητής. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Συγκλονίζει την Πάτρα ο θάνατος του Νίκου Αλεξόπουλου

Και δεύτερος νεκρός από φωτιά σε σπίτι

Πρόκειται για έναν 84χρονο, στο σπίτι του οποίου ξέσπασε φωτιά μικρής έκτασης. Ο ηλικιωμένος έμενε μόνος σε μονοκατοικία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε στην πολυθρόνα που καθόταν – πιθανώς από κάποιο θερμαντικό μέσο- με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί. Τη φωτιά έσβησαν οι γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν και την πυροσβεστική.

Πληροφορίες: tempo24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις