Κυριακή, 16 Ιουν.
27oC Αθήνα

Αταλάντη: Νεκρός βρέθηκε μέσα στο σπίτι του συνταξιούχος αστυνομικός

Αταλάντη: Νεκρός βρέθηκε μέσα στο σπίτι του συνταξιούχος αστυνομικός

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Αταλάντη στην περιοχή Σκάλα, σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/05/2024) συνταξιούχος αστυνομικός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 86 ετών, είχε μέρες να μιλήσει με τα παιδιά του που μένουν εκτός Φθιώτιδας. Ένα εξ΄αυτών επικοινώνησε με κάποιον γνωστό για να πάει στο σπίτι στην Αταλάντη να δει αν είναι καλά ο πατέρας τους.

Επειδή ήδη είχαν ανησυχήσει, ο φίλος της οικογένειας μετέβη στο σπίτι μαζί με την αστυνομία, διαπιστώνοντας ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη και από μέσα δεν απαντούσε κανείς.

Σύμφωνα με το lamiareport ειδοποιήθηκε κλειδαράς κι όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο εσωτερικό του, αυτό που αντίκρυσαν ήταν σοκαριστικό, καθώς η σορός του άτυχου άνδρα ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Υπολογίζεται ότι ο 86χρονος ήταν νεκρός 20 με 25 ημέρες. Από τον υπόλοιπο χώρο και από τη θέση που βρέθηκε συγκλίνουν στο ότι «έφυγε» από παθολογικά αίτια, ωστόσο παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής για να αποκλειστούν όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις