Κυριακή, 19 Μαΐ
28oC Αθήνα

Αχαϊα: Δάκρυα και πόνος για τον θάνατο νεαρού πατέρα δύο παιδών – Φωτό και βίντεο!

ΦΩΤΟ από pelop.gr
ΦΩΤΟ από pelop.gr

Ο επιστήθιος φίλος του που τραυματίστηκε, υπέστη νέο ισχυρό σοκ όταν πληροφορήθηκε την τραγική είδηση – Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος στην Αχαϊα

Ενα κεράκι σιγοκαίει και λίγα λουλούδια βρίσκονται στο σημείο όπου ένας νέος, πατέρας δύο παιδιών, έχασε την ζωή του, τόσο άδικα, τόσο νωρίς! Ρίγος και συγκίνηση διαπερνά το κορμί στην θέα του μνημείου που δημιούργησαν φίλοι του Κώστα που απο χθες το απόγευμα (15-04-2013) κλαίνε μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Ο οδηγός της μηχανής μεγάλου κυβισμού, έχει υποστεί σοκ και κλαίει διαρκώς. Αναζητά τον Κώστα και δεν μπορεί να πιστέψει οτι ο φίλος του σκοτώθηκε. Και στους δύο άρεσαν οι μηχανές μεγάλου κυβισμού. Η αγάπη αυτή όμως τους πρόδωσε.

Ο 28χρονος Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος ήταν πατέρας δύο παιδιών και ιδιοκτήτης αρτοποιείου στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην Αγυιά. Το δυστύχημα συνέβη, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, εξαιτίας της ανάποδης κλίσης στην συμβολή της Κανελλοπούλου με την Ν.Ε.Ο. αλλα και εξαιτίας της ταχύτητας με την οποία οι δύο νεαροί αναβάτες, “μπήκαν” στην στροφή.

Πάντως νεαρή οδηγός που ήταν αυτόπτης μάρτυρας είδε τα παιδιά να περνούν σαν σφαίρα δίπλα της και ενώ πλησίαζαν στην Ν.Ε.Ο. Σε σημείο που σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα η μπλούζα του Κώστα Σπηλιωτόπουλου είχε σηκωθεί στο ύψος του λαιμού από τον αέρα. Η νεαρή είδε το τροχαίο με τα μάτια της. όπως είπε χαρακτηριστικά…  “το πίσω μέρος της μηχανής έφυγε τελείως πάνω στην στροφη”.

Στο σημείο το ανακριτικό της τροχαίας συνέλλεξε στοιχεία και έλαβε μαρτυρίες αυτοπτων μαρτύρων για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την εκτροπή του δικύκλου και την πτώση του, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα νέος άνθρωπος και να τραυματιστεί άλλος ένας. Δείτε το βίντεο του pelop.gr…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια: Βρήκαν το παιδί τους νεκρό στο δωμάτιο που κοιμόταν – Τραγωδία στο Μαντούδι!

Πρέβεζα: Τραγωδία με ψαρά – Τον έβλεπαν να πνίγεται δίπλα από τη βάρκα του!

Φθιώτιδα: Ο δραπέτης έκανε το άλμα της ζωής του – Έτσι κατάφερε να ξεφύγει!

Ιερισσός: Οι κάτοικοι (ξανα)πυρπόλησαν το αστυνομικό τμήμα!

Πάτρα: Πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους και είδαν μια νεαρή να κρέμεται από το μπαλκόνι της!

Θεσσαλονίκη: Πού φαντάζεστε ότι βρήκαν τον δραπέτη με τις παντόφλες;

Τρίκαλα: Από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αγρότισσα με τακούνια και ταγιέρ! (Φωτό)

Γιάννενα: Ο τραυματισμένος οδηγός της γαλακτοβιομηχανίας ”ξεσκεπάστηκε” στο νοσοκομείο!

Εύβοια: Του έκανε οτοστόπ και όταν σταμάτησε είδε ένα πρόσωπο γεμάτο αίματα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε