Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Αχαΐα: «Μάθαμε ότι ο οδηγός αποκοιμήθηκε» λέει φίλος της γυναίκας που την σκότωσε αυτοκίνητο

Αχαΐα: «Μάθαμε ότι ο οδηγός αποκοιμήθηκε» λέει φίλος της γυναίκας που την σκότωσε αυτοκίνητο
ΦΩΤΟ THEBEST

«Ήταν μία κυρία. Πολύ κοινωνική, δραστήρια και δυναμική. Ένας πολύ όμορφος άνθρωπος» λέει στο newsit.gr φίλος της γυναίκας που έχασε ξαφνικά τη ζωή της το πρωί της Τρίτης (2/1/2023) όταν την παρέσυρε αυτοκίνητο που ξέφυγε από την πορεία του στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου στα Μποντέικα, στην Αχαΐα.

Όπως περιγράφει κάτοικος του χωριού και φίλος της 55χρονης γυναίκας από την Αχαΐα, «το σπίτι της είναι δίπλα στην εκκλησία του χωριού και 100 μέτρα απέναντι από τον δρόμο ήταν το σπίτι ενός ηλικιωμένου που φρόντιζε». 

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό της 55χρονης που όπως αναφέρει στο newsit.gr, ήταν μία γυναίκα του μεροκάματου. Μάλιστα περιγράφει και το πώς έγινε το μοιραίο… 

Αποκοιμήθηκε ο οδηγός στο τιμόνι

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου μάθαμε ότι αποκοιμήθηκε και βγήκε από τον δρόμο. Έσπασε κάποια καφάο και έπεσε στην αυλή του σπιτιού του ηλικιωμένου όπου ήταν εκείνη την ώρα η γυναίκα. Όταν έφτασαν εκεί ασθενοφόρα, Αστυνομία, ο οδηγός ενημέρωσε ότι κάτι είχε χτυπήσει και εντόπισαν την άτυχη γυναίκα κάτω από το αυτοκίνητο. Είχε αποκλειστεί το μέρος να μην πλησιάσει κόσμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα έχει δύο ενήλικα παιδιά που ενημερώθηκαν για τον τραγικό χαμό της μητέρας τους, μόλις την δεύτερη μέρα του νέου έτους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις