Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Αχαϊα: Όταν είδαν το λογαριασμό του έκαψαν το μαγαζί!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι Αλβανοί δράστες έφαγαν και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσουν, επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη με ένα μπουκάλι μπύρας και πέταξαν μέσα καπνογόνο…

Στο φως νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον άγριο ξυλοδαρμό εστιάτορα στην περιοχή των Βραχνεΐκων από τρεις Αλβανούς, οι οποίοι έφαγαν και για να μην πληρώσουν τον χτύπησαν.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ενώ ο άτυχος άνδρας (που εκείνη την στιγμή ήταν μόνος στο κατάστημά του) δεν είχε το κουράγιο ούτε βοήθεια να ζητήσει αφού ήταν πεσμένος στο δάπεδο και πονούσε φρικτά από τα χτυπήματα. Για καλή του τύχη μπήκε στο μαγαζί ένας Νιγηριανός ο οποίος πουλούσε CD και εκείνος… ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με το dete.gr, ο εστιάτορας κατήγγειλε πως τα τρία άτομα κάθισαν στο μαγαζί του, παρήγγειλαν, και αφού έφαγαν σηκώθηκαν και τον χτύπησαν για να μην πληρώσουν. Μάλιστα, του επιτέθηκαν ενώ εκείνος τους πήγαινε το λογαριασμό, στην αρχή με ένα μπουκάλι μπύρας, με το οποίο τον χτύπησαν στο κεφάλι και στη συνέχεια με γροθιές και κλωτσιές.

Οι τρεις κακοποιοί πριν φύγουν από το κατάστημα έριξαν και ένα καπνογόνο στο εσωτερικό του. Η αστυνομία δεν τους έχει εντοπίσει ακόμη ενώ η κατάσταση της υγείας του εστιάτορα είναι καλύτερη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Αχαϊα: Πλάκωσαν στο ξύλο τον εστιάτορα για να μην πληρώσουν!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε