Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Αχαϊα: Σοκάρει η μαρτυρία της πρώην δημοτικής συμβούλου για την άγρια ληστεία στο σπίτι της [video]

Αχαϊα: Σοκάρει η μαρτυρία της πρώην δημοτικής συμβούλου για την άγρια ληστεία στο σπίτι της [video]

Ξύλο και απειλές που κράτησαν κάτι παραπάνω από 30 λεπτά. Στιγμές απόλυτου πανικού για την πρώην δημοτική σύμβουλο, που βρισκόταν στο σπίτι, με τον σύζυγό της…

Η άγρια ληστεία στο σπίτι της πρώην δημοτικής συμβούλου στην Αχαϊα, προκαλεί οργή και φόβο στην τοπική κοινωνία. Οι πέντε δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της τα ξημερώματα της Τετάρτης (04.12.2019), και άναψαν τα φώτα!

Οι στιγμές που ακολούθησαν για την πρώην δημοτική σύμβουλο και τον σύζυγό της, ήταν εφιαλτικές. Οι δράστες τους χτύπησαν, τους απείλησαν και έφυγαν με χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Κατάφεραν μάλιστα να πάρουν και το φορητό χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο σπίτι. “Νόμιζα ότι βλέπω όνειρο αλλά δυστυχώς ήταν αλήθεια” λέει μεταξύ άλλων στο newsit.gr, η πρώην δημοτική σύμβουλος.

Η μαρτυρία για την άγρια ληστεία

“Ήταν 01:15 περίπου, ενώ βρισκόμουν στο δωμάτιο μου και είχα ξαπλώσει, κάποια στιγμή ανάβει το φως και μπαίνουν μέσα 5 άτομα με σκεπασμένα τα πρόσωπα τους, τα χέρια τους και τα πάντα όλα, μόνο τα μάτια τους φαινόντουσαν. Μπαίνοντας μέσα στο δωμάτιο πέφτουν πάνω μου και με ακινητοποιούν, ένας κρατούσε και ένα κατσαβίδι και με απειλούσε για να τους πω που έχω τα χρήματα. Όλο αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα.

Στην αρχή δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω αυτό που συμβαίνει, νόμιζα ότι βλέπω όνειρο. Όταν άρχισα να φωνάζω μου έκλεισαν το στόμα. Έμεινα εκεί, δεν μπορούσα να αντιδράσω. Κάποια στιγμή προσπάθησα να γυρίσω και μου είπαν «που πας;».

Ένας από τους δράστες πήγε στο διπλανό δωμάτιο που βρισκόταν ο σύζυγος μου, ο οποίος έχει πρόβλημα κινητικότητας, του έκλεισαν το στόμα για να μην μιλήσει, ο σύζυγος μου όμως αντιστάθηκε και άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο.

Τελικά πήραν πράγματα, και αγαθά με συναισθηματική αξία αλλά και υλική μεγάλη. Αφαίρεσαν και ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο ήταν φορητό και άλλα πολλά. Πήραν μια μαξιλαροθήκη, τα έβαλαν μέσα και έφυγαν από το πίσω μέρος του σπιτιού.

Φεύγοντας ήθελαν να βρουν το κλειδί της κρεβατοκάμαρας για να με κλειδώσουν μέσα αλλά δεν το βρήκαν. Μου πήραν το κινητό μου, το κινητό του άντρα μου, τα σταθερά τηλέφωνα που ήταν μέσα και το ρούτερ, πήραν και τα βύσματα για να μην μπορώ να τα συνδέσω ώστε να μην επικοινωνήσω με την αστυνομία. Οπότε αναγκάστηκα να πάω μόνη μου στο αστυνομικό τμήμα.

Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη όλων τον δημοτών εδώ, διότι στον δήμο μας δεν είχε ξανασυμβεί περιστατικό ομηρίας. Είναι λυπηρό για την περιφέρεια αλλά και για τον δήμο μας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις