Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Αχαΐα: Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς του 54χρονου που καταπλακώθηκε από αγροτικό μηχάνημα και σκοτώθηκε

Αχαΐα: Τι καταγγέλλουν οι συγγενείς του 54χρονου που καταπλακώθηκε από αγροτικό μηχάνημα και σκοτώθηκε
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τη ζωή του με τραγικό τρόπο έχασε ένας 54χρονος απ’ την Χαλανδρίτσα Αχαΐας, πατέρας ενός κοριτσιού 9 ετών, όταν το αγροτικό μηχάνημα που χειριζόταν για το μάζεμα της πατάτας, τον χτύπησε στο στήθος και τον στρίμωξε πάνω σε μια ελιά.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου καθώς και συγχωριανών του. Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική, έφτασαν πρώτα οι πυροσβέστες, κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και να τον μεταφέρουν στον δημόσιο δρόμο προκειμένου να φτάσει το ασθενοφόρο. Οι συγγενείς του θέλησαν να τον μεταφέρουν με ιδία μέσα στο Κέντρο Υγείας, όμως η Πυροσβεστική τους ενημέρωσε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με δική τους ευθύνη και καλό θα ήταν να περιμένουν τους διασώστες γράφει το flamis.gr. 

Όπως καταγγέλλει η σύζυγος και άλλοι συγγενείς, το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει, τουλάχιστον μία ώρα, καθώς το Κ.Υ. Χαλανδρίτσας δε διαθέτει όχημα. Στο Κ.Υ. οι γιατροί έκαναν ο, τι μπορούσαν, προσπάθησαν να τον ανανήψουν, αλλά ήταν αργά. Οι συγγενείς εκτιμούν ότι αν το ασθενοφόρο είχε φθάσει νωρίτερα, ο άνθρωπός του ίσως να είχε σωθεί.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις