Τρίτη, 7 Μαΐ
19oC Αθήνα

Αχαΐα:Εμπόλεμη ζώνη θυμίζει ο ΧΥΤΑ Παπανικολού – Διμοιρίες των ΜΑΤ και πυροσβεστικά έχουν αποκλείσει τους δρόμους – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΦΩΤΟ από το PatrasTimes
ΦΩΤΟ από το PatrasTimes

Πολεμική ζώνη θυμίζει από τα ξημερώματα η περιοχή γύρω από τον χώρο που είναι να δημιουργηθεί ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην περιοχή Παπανικολού στην Αιγιάλεια Αχαΐας.

Στο σημείο έφτασαν διμοιρίες των ΜΑΤ από την Πάτρα και άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις όμορες της Αχαΐας όπως διαβάζουμε στο PatrasTimes και απέκλεισαν τους δρόμους που οδηγούν προς το μέρος που είναι να κατασκευαστεί ο ΧΥΤΑ.

Από νωρίς χτυπούσαν οι καμπάνες στον Ερινεό και τα γύρω χωριά, ενημερώνοντας τους κατοίκους για την έκτακτη κατάσταση, οι οποίοι πήγαν στο σημείο.
Οι κάτοικοι καταγγέλουν πως καταστρέφονται περιουσίες καθώς καταπατούνται εκτάσεις…

ΦΩΤΟ από το PatrasTimes

Με την κάλυψη εννέα διμοιριών των ΜΑΤ άρχισαν να επιχειρούν το πρωί τα μηχανήματα του εργολάβου στην περιοχή του Νέου Ερινεού.

Οι κάτοικοι, μετά τη σημερινή εξέλιξη, έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στα Ευρωπαικά Δικαστήρια.
Όπως αναφέρουν, δεν αφήνουν όμως και τις προσφυγές τους στα ελληνικά δικαστήρια με αγωγές και μηνύσεις μετά και τις συλλήψεις που είχαν γίνει στην προηγούμενη προ διμήνου κινητοποίηση.

Παράλληλα, τονίζουν πως θα εντείνουν τις αντιδράσεις τους για τη σημερινή εξέλιξη με κάθε μέσο και τρόπο, για να σταματήσουν οι όποιες εργασίες έχουν ξεκινήσει από το πρωί.

Διαβάστε ακόμα:

“Δεν υπήρξε ασέλγεια” – Σε ψυχιατρική κλινική μετά το επεισόδιο στο κέντρο του Ηρακλείου

Κρήτη: Έβαζε χέρι σε μαθήτριες και τον πέταξαν… κλωτσηδόν από την καφετέρια!

Αχαΐα: Βρέθηκε καμμένο βανάκι που ίσως να έχει σχέση με τους δραπέτες των Τρικάλων

Πέταξαν 100.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων σε… εργοτάξιο! ΦΩΤΟ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε