Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Αχιλλέας Μπέος: Με το βλέμμα στις εκλογές «έκλεισε» γυναίκα έκπληξη για το ψηφοδέλτιο της παράταξής του

Αχιλλέας Μπέος: Με το βλέμμα στις εκλογές «έκλεισε» γυναίκα έκπληξη για το ψηφοδέλτιο της παράταξής του

O Αχιλλέας Μπέος θα διεκδικήσει για τρίτη φορά τη δημαρχεία στον Βόλο και ήδη ετοιμάζει τα πλάνα του. Αναλύσεις για τις δημοσκοπήσεις…

Ο Αχιλλέας Μπέος σχεδιάζει το ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης που ηγείται και εμφανίζεται σίγουρος, πως θα κερδίσει και σε αυτές τις εκλογές. Οι μέχρι στιγμής δημοσκοπήσεις τον δίνουν φαβορί. Ο ίδιος έχει βάλει τον πήχη ψηλά και στοχεύει όπως αναφέρουν συνεργάτες του, σε μια άνετη επικράτηση από τον πρώτο γύρο.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο είχε το πρωί στο Δημαρχείο η Έλενα Αντωνοπούλου, διεθνολόγος, γνωστή για την επί σειρά ετών πολιτική και κοινωνική της δράση, στη διάρκεια της οποίας συμφωνήθηκε η συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης “Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική” τής οποίας ηγείται ο Δήμαρχος Αχιλλέας Μπέος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ο Αχιλλέας Μπέος εξελέγη δήμαρχος Βόλου. Συγκεκριμένα στον πρώτο γύρο συγκέντρωσε 38,29% καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση ενώ στον δεύτερο γύρο συγκέντρωσε 53,13% έναντι 46,87% του αντιπάλου του, Μαργαρίτη Πατσιαντά.

Στις 14 Δεκεμβρίου 2015, μετά από διαπιστωτική πράξη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας τέθηκε σε αργία, εξαιτίας της παραπομπής του σε δίκη για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων ποδοσφαίρου του 2011. Έπειτα από πρόταση του ίδιου, στη θέση του δημάρχου αναδείχτηκε κατά πλειοψηφία ο έως τότε αντιδήμαρχος Τουρισμού, Θάνος Θεοδώρου. Ο Αχιλλέας Μπέος επανήλθε στο αξίωμα στις 12 Μαρτίου 2018, μετά την απαλλαγή του από τις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 επανεξελέγη από τον πρώτο γύρο καθώς συγκέντρωσε ποσοστό 57,31%. Δείτε τη φωτογραφία του thenewspaper.gr, από τη συνάντηση του Αχιλλέα Μπέου με την Έλενα Αντωνοπούλου…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις