Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Αυτοκίνητο βρέθηκε πάνω σε σπίτι στην Κρήτη μετά από καθίζηση και τα δυο μαζί έπεσαν στο κενό

Αυτοκίνητο βρέθηκε πάνω σε σπίτι στην Κρήτη μετά από καθίζηση και τα δυο μαζί έπεσαν στο κενό

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στον χωριό Άγιος Ιωάννης της Κρήτης, όταν καθίζηση έριξε ένα αυτοκίνητο πάνω σε ένα παλιό σπίτι και τα δυο μαζί έπεσαν στη συνέχεια στο κενό. Η καθίζηση στο δρόμο του χωριού της Ιεράπετρας έγινε εξαιτίας της έντονης νεροποντής που χτύπησε την περιοχή.

Όλα συνέβησαν χθες (11.12.2022) το βράδυ στον Άγιο Ιωάννη στην Κρήτη όταν η νεροποντή προκάλεσε καθίζηση του δρόμου, με αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στο σημείο, να βρεθεί πάνω σε ένα παλιό σπίτι που ήταν δίπλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του radiolasithi.gr.

Η καθίζηση όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Συνεχίστηκε και έτσι το αυτοκίνητο και το παλιό οίκημα βρέθηκαν μαζί στο κενό. Το θετικό ήταν, πάντως, ότι δεν υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο αυτοκίνητο και στο σπίτι και έτσι ουδείς έπαθε το παραμικρό.

Πέρα από το αυτοκίνητο και το σπίτι τεράστιες ζημιές έπαθε και ο δρόμος του γραφικού οικισμού της Κρήτης. Σχεδόν ο μισός δρόμος υποχώρησε από την καθίζηση και έτσι οι κάτοικοι αναγκάζονται να κινούνται με τεράστια προσοχή στο σημείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις