Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Αυτοκτονία ασθενή με κορονοϊό: «Νοσηλευόταν μία εβδομάδα σε σοβαρή κατάσταση»

Αυτοκτονία ασθενή με κορονοϊό: «Νοσηλευόταν μία εβδομάδα σε σοβαρή κατάσταση»

«Ήταν ανεμβολίαστος αλλά δεν είχε αφήσει κανένα υπονοούμενο. Αιφνιδιαστήκαμε τα μεσάνυχτα» λέει στο newsit.gr εργαζόμενος στο νοσοκομείο Παπανικολάου για τον άνδρα με κορονοϊό που αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό.

Σύμφωνα με εργαζόμενο στο νοσοκομείο Παπανικολάου που μίλησε στο newsit.gr, ο 60χρονος αυτόχειρας, που έπεσε από το μπαλκόνι του νοσοκομείου «ήταν ανεμβολίαστος, είχε βαριά νεφρική ανεπάρκεια και έπαιρνε μη επεμβατικό αερισμό».

Το προσωπικό του νοσοκομείου θορυβήθηκε καθώς όπως αναφέρει στο newsit.gr «Ήταν και άλλος ένας νοσηλευόμενος ο οποίος φώναξε ‘’Τρέξτε, τρέξτε, πήδηξε!’’ και τον βρήκαν νεκρό έναν όροφο κάτω. Ήταν γύρω στα 60, είχε μία εβδομάδα που νοσηλευόταν. Είχε μπει και ήταν σε σοβαρή κατάσταση και μετά σιγά σιγά χειροτέρεψε και έπαιρνε την αγωγή με σκοπό εάν σταθεροποιούνταν η κατάσταση της υγείας του θα έφευγε από το νοσοκομείο, εάν χειροτέρευε θα έμπαινε για διασωλήνωση».

Και προσθέτει: «Ήταν κάτι αναπάντεχο για τον ασθενή. Δεν το περίμενε κανείς. Δεν φάνηκε ότι είχε πρόβλημα, δεν είχε πει τίποτα, δεν είχε αφήσει κανένα υπονοούμενο. Αιφνιδιαστήκαμε τα μεσάνυχτα. Μπορεί να συμβεί στον καθένα. Δεν ξέρουμε τι ξαφνική λάμψη θα γίνει στο μυαλό του ανθρώπου ειδικά αυτή την περίοδο». 

Αυτή την ώρα διενεργείται νεκροψία- νεκροτομή ενώ η αστυνομία έχει πλέον αναλάβει την υπόθεση.

«Θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή και θα δούμε. Μια γυναίκα ήταν στο ίδιο δωμάτιο μαζί του αλλά δεν πρόλαβε να αντιδράσει» είπε στο newsit.gr συγγενής του αυτόχειρα…

Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις