Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Αυτόν τον άνδρα από το Μπανγκλαντές ψάχνει η Αστυνομία για το διπλό έγκλημα στα Χανιά (video)

Αυτόν τον άνδρα από το Μπανγκλαντές ψάχνει η Αστυνομία για το διπλό έγκλημα στα Χανιά (video)
Εικόνα από το MEGA

Πρόκειται για έναν 22χρονο από το Μπανγκλαντές ο οποίος έμενε για κάποιο διάστημα στα Χανιά, σε σπίτι που νοίκιαζε από την άτυχη 79χρονη.

Ο άνδρας σύμφωνα με το MEGA, δεν πλήρωσε κάποια ενοίκια και για το λόγο αυτό τον επισκέφθηκε ο σύντροφος της γυναίκας, ο 82χρονος, την Παρασκευή.

Σύμφωνα με το πιο πιθανό σενάριο, ο 22χρονος σκότωσε τον ηλικιωμένο, έβαλε το πτώμα του σε βαλίτσα και στη συνέχεια πήρε τα κλειδιά από το διπλανό σπίτι, στο οποίο βρισκόταν η 79χρονη.

Ενδεχομένως γνώριζε ότι εκεί ήταν κρυμμένα κάποια χρήματα. Αφού σκότωσε την γυναίκα, πήρε τα λεφτά και έφυγε.

Click4More: Χανιά: Στραγγαλισμένος με πουκάμισο μέσα σε βαλίτσα! Νέα στοιχεία για τη διπλή δολοφονία (Φωτό)

Τώρα η Αστυνομία αναζητά τον 22χρονο στη Θεσσαλονίκη καθώς, φέρεται να έφυγε μετά τη διπλή δολοφονία, για εκεί.

Η Αστυνομία θεωρεί ότι ο 22χρονος έφυγε αμέσως μετά το έγκλημα και ήξερε τα δρομολόγια αλλά και πώς να κινηθεί. Άρα πρόκειται για ένα οργανωμένο σχέδιο…

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, ο 22χρονος φέρεται να άρπαξε και 10.000 ευρώ, οικονομίες που είχε το ζευγάρι μέσα στο σπίτι του.

Κόρη 82χρονου: Τον έψαχνα και δεν τον έβρισκα

Το διπλό έγκλημα, αποκαλύφθηκε όταν η κόρη του 82άχρονου θύματος, μη μπορώντας να βρει τον πατέρα της, ανησύχησε και όπως είπε στο live news, πήγε στην Αστυνομία…

“Τον έψαχνα και δεν τον έβρισκα, ανησύχησα και πήγα στην αστυνομία. Μου είπαν ότι βρέθηκε νεκρός, δεν ξέρω κάτι άλλο σε ένα σπίτι” ανέφερε μιλώντας στο LIVE NEWS η κόρη του 82χρονου Μαρία Αλεξανδράκη.

Όταν αποκαλύφθηκε η φρικτή δολοφονία της 79χρονης, εκδόθηκε silver alert για τον σύντροφό της. Το άψυχο σώμα του άνδρα βρέθηκε τη Δευτέρα στραγγαλισμένο και δεμένο πισθάγκωνα, μέσα σε μια βαλίτσα στο σπίτι που διέμενε ο Μπαγκλαντεσιανός και βρίσκεται πίσω από το σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού…

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις