Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Αυτός είναι ο τετράποδος “θαυμαστής” της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

Αυτός είναι ο τετράποδος “θαυμαστής” της Κατερίνας Σακελλαροπούλου
ΦΩΤΟ thesstoday

Δύο ξεχωριστούς θαυμαστές έχει στη Θεσσαλονίκη η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπουλου, οι οποίοι το μεσημέρι περίμεναν να την δουν κατά τη διάρκεια της άφιξής της στη λέσχη αξιωματικών.

Ο λόγος για τον κύριο Γιώργο και τον γάτο του τον Αριστοτέλη.

Όπως είπε ο ίδιος, πηγαίνει καθημερινά και τρώει στη λέσχη που είναι δίπλα στο σπίτι του, αλλά σήμερα που ήταν κλειστή για το κοινό ήρθε για να δει την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ανέφερε πως του αρέσει πολύ η προσωπικότητα και το έργο της, την ώρα που ο Αριστοτέλης σκαρφάλωνε στον ώμο του.

Click4More: Θεσσαλονίκη: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Κέντρο Ιστορικής Τεκμηρίωσης

Η εικόνα του ανάμεσα στους αστυνομικούς και τα περιπολικά ξεχώριζε. Στεκόταν στη γωνία απέναντι από τη λέσχη και περίμενε υπομονετικά στον ήλιο. Την ίδια υπομονή επέδειξε και ο μικρός γάτος που δεν έφυγε στιγμή από την αγκαλιά του.

“Όπως λέω συνήθως, το σπίτι μου είναι το δωμάτιο και η λέσχη είναι η κουζίνα και το σαλόνι μου. Σήμερα δεν ήρθα όμως για να φάω, ήρθα να δω την πρόεδρο που μου αρέσει ο τύπος της. Έφερα και τον φίλο μου τον Αριστοτέλη”.

Είναι γνωστό πως και η κυρία Σακελλαροπούλου τρέφει πολύ μεγάλη αγάπη για τις γάτες, αφού μάλιστα στο προφίλ της στο Facebook έχει πολλές φωτογραφίες που περιτριγυρίζεται από αυτές.

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει από κοντά τον Αριστοτέλη. Μόνο αυτός κατάφερε να την δει καθώς έφευγε μετά το πέρας του γεύματός της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις