Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Black Friday – Λάρισα: Τα περίεργα και οι αμίμητες προσφορές που “κούφαναν” μικρούς και μεγάλους [pics]

Black Friday – Λάρισα: Τα περίεργα και οι αμίμητες προσφορές που “κούφαναν” μικρούς και μεγάλους [pics]

H Black Friday έφτασε και στη Λάρισα, με ορισμένες εικόνες να κεντρίζουν τα βλέμματα όλων. Ποιος κατάφερε να κλέψει την παράσταση…

Έχουμε συνδυάσει την Black Friday με καλύτερες τιμές σε προϊόντα τεχνολογίας αλλά και με εκπτώσεις σε καταστήματα με ρούχα και παπούτσια.

Όμως στη Λάρισα η Black Friday επεκτείνεται φέτος και στα κρεοπωλεία. Όπως μπορείτε να δείτε σε κρεοπωλείο επί της οδού Ηπείρου μπορείτε να βρείτε ολόκληρο αρνάκι με μόλις 4,95 ευρώ το κιλό.

Βέβαια και τα υπόλοιπα κρέατα θα τα βρείτε σε πολύ χαμηλές τιμές λόγω της ημέρας.  Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι έντονο, με τον ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου να έχει γίνει θέμα συζήτησης.

Κατάφερε να κλέψει την παράσταση στη Λάρισα με μικρούς και μεγάλους να σταματούν και πολλοί να μπαίνουν για να μάθουν τις προσφορές της ημέρας.

Black Friday σε κρεοπωλείο στη Λάρισα

Χωρίς ουρές ή κοσμοσυρροή σε κάποιο μεγάλο κατάστημα ηλεκτρικών και ειδών τεχνολογίας ξεκίνησε η “black Friday” στη Λάρισα.

Η κίνηση ήταν σαφώς αυξημένη για τόσο πρωινή ώρα, στις 09.00 όταν κι άνοιξαν οι πόρτες των καταστημάτων, όμως σε καμία περίπτωση δεν προσομοιάζει τις μεγάλες ουρές στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Παράγοντες της αγοράς απέδιδαν αυτή την υποτονική εκκίνηση της “Μαύρης Παρασκευής” στην πόλη της Λάρισας, αφενός στο ότι οι προσφορές βρίσκονται στα ράφια των περισσότερων καταστημάτων εδώ και μία εβδομάδα, αλλά και στη μειωμένη αγοραστική δύναμη της περιόδου. Άρα, όσοι ήθελαν να εκμεταλλευτούν τις καλές προσφορές λόγω της ημέρας, έσπευσαν νωρίτερα προκειμένου να μην εξαντληθούν τα προϊόντα.

Πηγή: larissanet.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις