Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Black Friday: Τα περίεργα και οι εικόνες που κάνουν θραύση στο διαδίκτυο [pics]

Black Friday: Τα περίεργα και οι εικόνες που κάνουν θραύση στο διαδίκτυο [pics]

Black Friday ήταν και πέρασε με πολλές εικόνες να μαγνητίζουν τα βλέμματα και να προκαλούν συζητήσεις. Όλοι οι καταστηματάρχες προσπάθησαν να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούσαν…

Black Friday ήταν και πέρασε, με τους Λαρισαίους σε κάποιες περιπτώσεις να παθαίνουν φρενίτιδα, ειδικά νωρίς το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής όταν έγινε το αδιαχώρητο στο κέντρο της πόλης και σε συγκεκριμένα καταστήματα, με τον κόσμο να προσπαθεί να κάνει την καλύτερη αγορά εντοπίζοντας την καλύτερη προσφορά.

Όμως δεν έλειψαν και κάποια παράξενα της ημέρας στην αγορά της Λάρισας. Κορυφαίο όλων το Black Friday που έκανε φαρμακείο στο κέντρο της πόλης.

Επίσης κάποιος άλλος επαγγελματίας, τροποποίησε λίγο το ξενόφερτο αυτό έθιμο και από Black Friday, είπε να το… μεγαλώσει λίγο και να το κάνει Black Week. Εβδομάδα προσφορών δηλαδή.

Εδώ που τα λέμε οι περισσότεροι καταστηματάρχες είχαν Black Friday όλη την εβδομάδα, απλά ο συγκεκριμένος το έκανε πιο επίσημο και με… ταμπέλα!

Τέλος, κάποιος άλλος θέλησε να διευκρινίσει κάποια πράγματα και τόνισε στην βιτρίνα του μαγαζιού του ότι πρόκειται για το Black Friday το…γνήσιο, θέλοντας να υπογραμμίσει ότι όντως υπήρχαν προσφορές και μεγάλες μειώσεις στις τιμές, που έφταναν έως και το 70%.

Θετικός ο απολογισμός στον Βόλο

Απόλυτα ικανοποιημένοι εμφανίζονται ιδιοκτήτες καταστημάτων στο Βόλο. Κάνουν λόγο για σημαντική αύξηση του τζίρου, που αγγίζει ακόμα και το 40% σε σύγκριση με την πρώτη Black Friday στην Ελλάδα.

Οι καταναλωτές προτίμησαν να αγοράσουν ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, όπως τηλεόρασεις, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Κατακόρυφη αύξηση στις πωλήσεις τους, είδαν και τα καταστήματα με είδη γυναίκας.

Να σημειωθεί πως λόγω Black Friday, είχαν προχωρήσει σε προσφορές, ακόμα και ιδιοκτήτες φούρνων και κρεοπωλείων στο Βόλο.

Πηγή: onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις