Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Blue Star Paros: Ξεσπούν οι επιβάτες μετά το ταξίδι ταλαιπωρίας – “Ουτέ μία συγγνώμη, ούτε ένα μπουκάλι νερό” – video

Blue Star Paros: Ξεσπούν οι επιβάτες μετά το ταξίδι ταλαιπωρίας – “Ουτέ μία συγγνώμη, ούτε ένα μπουκάλι νερό” – video

Το ταξίδι με το Blue Star Paros έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις για τους περισσότερους επιβάτες. “Οι υπεύθυνοι θεωρούσαν δεδομένα τα όσα συνέβαιναν”…

Επεισοδιακό το χθεσινό ταξίδι του Blue Star Paros, που ολοκληρώθηκε με πολλές ώρες καθυστέρηση, μετά την αποκατάσταση της βλάβης στον καταπέλτη του.

Το πλοίο, το οποίο είχε αναχωρήσει στις 17:30 χθες το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά, παρέμεινε για λίγες ώρες στο λιμάνι της Σύρου με 566 επιβάτες και αναχώρησε στις 00:20 για Πάρο, Νάξο, Δονούσα, Αιγιάλη και Αστυπάλαια.

Όπως καταγγέλλουν επιβάτες του πλοίου, όλες αυτές τις ώρες δεν είχαν καμία επίσημη ενημέρωση για τα όσα συνέβαιναν. Προσπαθούσαν να βρουν κάποιον για να μάθουν τι θα γίνει, αλλά οι ώρες περνούσαν χωρίς αποτέλεσμα, με την κούραση και τον εκνευρισμό τους να αυξάνονται.

Επιβάτης πλοίου στο newsit.gr: “Καμία φροντίδα και καμία συγγνώμη”

Όπως λέει στο newsit.gr, ένας από τους επιβάτες του πλοίου, “οι υπεύθυνοι μας φέρονταν λες και θεωρούσαν δεδομένα τα όσα συνέβαιναν. Στο Blue Star Paros υπήρχαν παιδιά και άρρωστοι που χρειάζονταν φροντίδα. Κανένας όμως δεν ασχολήθηκε μαζί τους”.

Όπως μας λέει έμειναν στο λιμάνι της Σύρου για τρεις ώρες “χωρίς καμία ενημέρωση και χωρίς καμία συγγνώμη για τα όσα έγιναν”.

“Δεν μας προσέφεραν ούτε ένα μπουκάλι νερό για την ταλαιπωρία που υποστήκαμε”.

Οι εικόνες από το Blue Star Paros στο λιμάνι της Σύρου

Τελικά, όπως μας λέει ο επιβάτης του πλοίου, το Blue Star Paros, έφτασε στο λιμάνι της Πάρου στις 02.30 τη νύχτα…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις