Τοπικά Νέα

“Δεν είμαστε yes men”! Επίθεση Μπακογιάννη στην Κυβέρνηση [vid]

Προφανώς αυτή η κυβέρνηση δεν θέλει δημάρχους και περιφερειάρχες αλλά υπαλλήλους, επισημαίνει ο περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης σχολιάζοντας την πρόταση του υπουργείου Εσωτερικών να συσταθούν θέσεις Διοικητικών και Αναπληρωτών Διοικητικών Γραμματέων στους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας, οι οποίοι ουσιαστικά θα είναι αυτοί που θα ασκούν διοίκηση στις υπηρεσίες.

Μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο κύριος Μπακογιάννης ξεκαθαρίζει πως “οι αυτοδιοικητικοί δεν είναι yes men και εντολοδόχοι της εξουσίας. Η δικιά μας δουλειά είναι να μεταφέρουμε την οργή του λαού, στα κλειστά γραφεία της πλατείας Συντάγματος”.

Εμφανίστηκε σίγουρος πως η προσπάθεια αυτή θα ατυχήσει και κατέληξε: “Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ, όρθιοι να λέμε την αλήθεια και να εκφράζουμε την αγανάκτηση, τους φόβους αλλά κυρίως τις ελπίδες αυτών που μας έχουν κάνει την τεράστια τιμή να μας εμπιστευτούν.”

Πηγή: LamiaStar

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα