Τοπικά Νέα

Διασωληνωμένος και σε καταστολή 28χρονος που παρασύρθηκε από τζιπ στην Εύβοια

Ώρες αγωνίας για το 28χρονο παλικάρι που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο "Γ.Γεννηματάς", μετά από σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο, στην Εύβοια.

Όπως γράφει το eviazoom, το τροχαίο σημειώθηκε την Πέμπτη στις 4.30 το απόγευμα, όταν ο 28χρονος που μόλις είχε βγει από το λεωφορείο που τον μετέφερε από Αθήνα, διέσχιζε πεζός το δρόμο στον Μαλακώντα Ερέτριας, με ένα σακίδιο στην πλάτη.

Το τζιπ που ερχόταν δεν τον είδε και τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα ο 28χρονος να χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι και να σωριαστεί αιμόφυρτος και χωρίς τις αισθήσεις του στο οδόστρωμα.

Το ασθενοφόρο τον μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και χθες διακομίσθηκε εσπευσμένα στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου “Γ.Γεννηματάς”, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε καταστολή.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Φθιώτιδα: Βρήκε δύο χειροβομβίδες στο χωράφι!

Χαλκίδα: Βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό…

Πάτρα: Είναι πρόεδρος Δημοτικού Διαμερίσματος και… κλεπτομανής!

Πανέμορφα φλαμίνγκο στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου (ΦΩΤΟ)

Σοκ στα Δωδεκάνησα – Δύο αυτοκτονίες σε Λέρο και Κω

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τοπικά Νέα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Τοπικά Νέα: Περισσότερα άρθρα