Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Δικηγόρος 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Οι τοξικολογικές θα ανοίξουν τον δρόμο της φυλακής για τους υπαιτίους»

Δικηγόρος 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Οι τοξικολογικές θα ανοίξουν τον δρόμο της φυλακής για τους υπαιτίους»

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Ο δικηγόρος της 24χρονης Γεωργίας μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και αναφέρθηκε στην κατάθεση της 24χρονης Γεωργίας αλλά και του μετρ που την είχε καλέσει στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς.

Όπως είπε ο δικηγόρος Θανάσης Ζιώγας, την Παρασκευή κατέθεσε ο άνθρωπος που προσκάλεσε τη Γεωργία στο πάρτι και σημείωσε πως συνελήφθη για μαστροπεία. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του newsit.gr, μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει καμία σύλληψη σχετικά με την υπόθεση μαστροπείας.

Υπενθυμίζεται πως παράλληλα με την υπόθεση βιασμού η εισαγγελία Θεσσαλονίκης διεξάγει έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας, καθώς καταθέσεις μαρτύρων κάνουν λόγο για εκδιδόμενες γυναίκες στο πάρτι του ξενοδοχείου. Ο δικηγόρος σημείωσε πως κατασχέθηκαν επίσης το τηλέφωνο και το λάπτοπ του εμπλεκόμενου κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Μίλησε για το θάρρος της Γεωργίας που όπως είπε κατέθεσε για τέταρτη φορά για τα «όσα κτηνώδη» έζησε στη σουίτα: «Επιβεβαίωσε την ιατροδικαστική έκθεση που αποτυπώνει βία στην Γεωργία, το κατέθεσε και υπάρχει πλήρη ταύτιση με τα ευρήματα της ιατροδικαστική έκθεση. Ό,τι κατέθεσε αποδεικνύεται και από τα μηνύματα και τις κλήσεις που έκανε μέσω του τηλεφώνου της, αυτά τα οποία κατέθεσε περί της ώρας που πήγε, έφυγε, και επέστρεψε στο πάρτι αλλά και της πρόσκλησης που έλαβε».

 

Σημείωσε πως κλειδί στην υπόθεση αποτελούν οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας: «Αυτό που απομένει όπως είπε είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να επικυρώσει την ιατροδικαστική έκθεση. Τότε θα αλλάξει η κατηγορία και θα ανοίξουν δυο δρόμοι: Αυτός της φυλακής για τους υπαίτιους και αυτός  της ζωής για την Γεωργία. Είδε των ζωή κατάματα ζήτησε την βοήθεια από την κοινωνία και το πέτυχε. Είναι το κορίτσι του καθενός, του δικού μας σπιτιού», δήλωσε.

Για την αποστολή των εξετάσεων στη Γενεύη, σημείωσε πως η εντολή δόθηκε από την ανάκριση. Στις τοξικολογικές εξετάσεις, όπως είπε ενδεχομένως να βρεθεί υπνωτική ουσία από το ποτό το οποίο προσφέρθηκε στη Γεωργία: «Με το χάπι αυτό δεν καταλαβαίνεις καθόλου τι σου γίνεται ούτε μπορείς να αντιδράσεις και δεν θυμάσαι τίποτα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις