Δευτέρα, 15 Απρ.
24oC Αθήνα

Δήμαρχος Αράχωβας για θάνατο χάσκι: Λένε ότι το κακοποίησε ο γιος μου, αλλά δεν έχω γιο

Δήμαρχος Αράχωβας για θάνατο χάσκι: Λένε ότι το κακοποίησε ο γιος μου, αλλά δεν έχω γιο

Στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” μίλησε ο δήμαρχος Αράχωβας, Γιάννης Σταθάς, ο οποίος δέχεται απειλητικά μηνύματα για την υπόθεση θανάτου του χάσκι, η οποία ακόμα δεν έχει εξιχνιαστεί. 

Ο δήμαρχος Αράχωνας, Γιάννης Σταθάς, έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα για την υπόθεση του θανάτου του χάσκι, καθώς υπάρχουν αναφορές στα social media που θέλουν τον γιο του να είναι εκείνος που κακοποίησε τον Όλιβερ. Μόνο που… δεν έχει γιο. «Εκείνο που έχει σημασία είναι οι Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και να δουν τι πραγματικά έχει συμβεί», ανέφερε στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Και συμπλήρωσε: «Μετά από 15 ημέρες βλέπουμε ότι δεν ξέρει κανένας τι έχει συμβεί. Το θέμα είναι ότι θέλουμε αυτή η υπόθεση να ξεκαθαρίσει».

Στη συνέχεια απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν να μιλήσουν στις Αρχές: «Όποιος γνωρίζει κάτι πραγματικά τεκμηριωμένο και όχι λάσπη, να το πει και να βοηθήσει τις Αρχές».

Υπενθυμίζεται ότι φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η πραγματογνωμοσύνη, που θα «δείξει» εάν υπήρξε κακοποίηση του χάσκι από άνθρωπο ή αν ο Όλιβερ τραυματίστηκε από επίθεση αγέλης σκύλων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις