Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Δήμαρχος Πάρου: Θέλουμε τα στοιχεία που στοχοποίησαν το νησί για κορονοϊό

Δήμαρχος Πάρου: Θέλουμε τα στοιχεία που στοχοποίησαν το νησί για κορονοϊό

Ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος, με μια επιστολή του στον Υπουργό Υγείας, ζήτησε να ενημερωθεί ποια ακριβώς είναι η κατάσταση στο νησί από κρούσματα κορονοϊού, τονίζοντας ότι η Πάρος έχει στοχοποιηθεί λόγω των μέτρων που πάρθηκαν.

Μάλιστα στην επιστολή του μιλούσε για αδικία και ζητούσε παρέμβαση από τον Υπουργό “ώστε να αρθεί το συντομότερο δυνατόν η αδικία σε βάρος της Πάρου”, τονίζοντας ότι η εικόνα που είχε εκείνος, ήταν για λίγα περιστατικά στο κέντρο υγείας…

Το πρωί, μιλώντας στο MEGA και στο ίδιο μήκος κύματος, είπε μεταξύ άλλων:

“Πριν αρχίσει το τουριστικό ρεύμα δεν είχαμε κανένα κρούσμα. Άρα οι φορείς ήρθαν… Εμείς ζητούμε τα στοιχεία τα οποία στοχοποίησαν το νησί μας. Και κάποιος κόσμος δε μπορεί να ευχαριστηθεί το νησί μας γιατί φοβάται”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Υπουργός Υγείας τον παρέπεμψε στον Νίκο Χαρδαλιά, με τον οποίο θα μιλήσει σήμερα ο Δήμαρχος Πάρου.

Ωστόσο, μιλώντας επίσης στο MEGA, λίγο αργότερα, ο Υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, αναρωτήθηκε με νόημα αν “πιστεύει κανείς από τους τηλεθεατές ότι υπάρχει στοχοποίηση σε κάποιο τουριστικό προορισμό”;

“Δυστυχώς είμαστε όλοι στοχοποιημένοι από τον ιό” πρόσθεσε.

Πηγή: MEGA

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις