Τετάρτη, 8 Μαΐ
20oC Αθήνα

Δίωρα μπλόκα στην εθνική οδό μέχρι και την Κυριακή αποφάσισαν οι αγρότες του Ρεθύμνου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε νέα απόφαση προχώρησαν οι αγρότες που συμμετέχουν στο κύριο μπλόκο επί της εθνικής οδού στον Κόμβο Ατσιπόπουλου στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με την απόφαση, έως και την Κυριακή, η εθνική οδός θα αποκόπτεται από τα γεωργικά μηχανήματα και οχήματα για δύο ώρες, από τις 11.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι. Παράλληλα, οι αγρότες θα κλείνουν και τους παράδρομους που οδηγούν, είτε σε άλλο σημείο της εθνικής του ΒΟΑΚ είτε στην παλαιά εθνικό οδό Χανίων Ηρακλείου.

Όπως δήλωσεο Γιώργος Βεβιανάκης, πρόεδρος του κτηνοτροφικού συλλόγου και ένα από τα βασικά μέλη του συντονιστικού του αγώνα των αγροτών “ο αγώνας μας συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες θα ενταθεί… Εξετάζουμε τα δεδομένα και τις συνθήκες, και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται οι νέες αποφάσεις της συνέλευσης μας, οι οποίες θα έχουν εμπλουτιστεί από νέα στοιχεία σύμφωνα με τη συντονιστική σε παγκρήτιο επίπεδο”. 

Σύμφωνα με τον κ. Βεβιανάκη, ανεμπόδιστη θα είναι η διέλευση οχημάτων για όλες τις σοβαρές περιπτώσεις (προβλήματα υγείας, ανάγκες πυρόσβεσης κ.ά.)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε