Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Διπλή εξαφάνιση στη Θεσσαλονίκη: Μάνα και κόρη έδωσαν σημεία ζωής από το εξωτερικό

Διπλή εξαφάνιση στη Θεσσαλονίκη: Μάνα και κόρη έδωσαν σημεία ζωής από το εξωτερικό

Οι προσευχές των δικών τους ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη εισακούστηκαν. Το θρίλερ με την εξαφάνιση μάνας και κόρης είχε αίσιο τέλος…

Μάνα και κόρη ενημερώθηκαν για τις αναζητήσεις στη Θεσσαλονίκη και έδωσαν σημεία ζωής από το εξωτερικό που βρίσκονται. Η διπλή εξαφάνιση δηλώθηκε στην αστυνομία με το Χαμόγελο του Παιδιού, να δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους, σε μια προσπάθεια να βρεθεί ένα ίχνος ζωής. Οι δύο γυναίκες έμαθαν για τα όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα και έδωσαν τέλος στο θρίλερ. Όπως φαίνεται αποφάσισαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό χωρίς να ενημερώσουν φίλους και στενούς συγγενείς τους, με αποτέλεσμα να δηλωθούν ως αγνοούμενες.

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 51χρονης μητέρας και της 24χρονης κόρης της από την περιοχή της Ευκαρπίας, στη Θεσσαλονίκη. Η περιπέτειά τους έληξε το βράδυ της Δευτέρας 3 Μαρτίου του 2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών τους ανθρώπων που τις αναζητούσαν.

Οι δυο ενήλικες γυναίκες ενημερώθηκαν μέσω της ενεργοποίησης του μηχανισμού Missing Alert για την αναζήτησή τους από τους οικείους τους και άμεσα επικοινώνησαν μαζί τους ώστε να τους πουν ότι είναι καλά και ότι βρίσκονται σε χώρα του εξωτερικού.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στις δύο γυναίκες, καθώς και στην οικογένειά τους για οτιδήποτε χρειαστούν

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις