Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Δωδεκάνησα: Συναγερμός μετά από φόβους για απόπειρα αυτοκτονίας στρατιώτη – Τι είπε ο ίδιος

Δωδεκάνησα: Συναγερμός μετά από φόβους για απόπειρα αυτοκτονίας στρατιώτη – Τι είπε ο ίδιος
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο στρατιώτης που υπηρετεί στα Δωδεκάνησα, εντοπίστηκε να εκτελεί την προγραμματισμένη του υπηρεσία μέσα στο στρατόπεδο που υπηρετεί. Γιατί είχε σημάνει συναγερμός…

Ο στρατιώτης υπηρετεί στα Δωδεκάνησα, όμως το σήμα συναγερμού δόθηκε από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης. Είχαν ενημερωθεί από υπεύθυνη στοιχηματικής εταιρείας, ότι ο νεαρός πριν κλείσει το τηλέφωνο απείλησε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή του. Ώρες αργότερα και αφού ο 38χρονος εντοπίστηκε καλά στην υγεία του, εξήγησε ότι το είπε για να πιέσει την υπάλληλο να ικανοποιήσει το αίτημά του.

Όλα ξεκίνησαν στις 26 Οκτωβρίου 2023 όταν απεστάλη στο Αστυνομικό Τμήμα ακριτικού νησιού στα Δωδεκάνησα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το ΑΤ Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης, σχετικά με εκδήλωση πρόθεσης αυτοκτονίας ενός 38χρονου στρατιώτη.

Σε συνομιλία που είχε με υπάλληλο εταιρίας τυχερών παιγνίων στην οποία διατηρεί λογαριασμό, ανέφερε την αγανάκτησή του καθώς μετά από αίτημά του στην υπάλληλο να του χορηγήσει χρηματική επιβράβευση (μπόνους) έλαβε αρνητική απάντηση. Τότε εκείνος χρησιμοποίησε τη φράση: «με στέλνετε στον γκρεμό με την απάντησή σας».

Αξιωματικός του Αστυνομικού Τμήματος έσπευσε στο τάγμα εθνοφυλακής, τον εντόπισε να βρίσκεται σε υπηρεσία και επιβεβαίωσε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ελήφθησαν καταθέσεις από τον Αξιωματικό Υπηρεσίας της Μονάδας, από τον συγκάτοικο του και από τον ίδιο ο οποίος δήλωσε πως δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό του να αυτοκτονήσει και ότι χρησιμοποίησε την ανωτέρω φράση λόγω αγανάκτησης, αλλά και για να προκαλέσει την υπάλληλο όπως του ικανοποιήσει το αίτημα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις