Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Δολοφονία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: Όταν ο Γιώργος Καλλιακμάνης υποψιάστηκε το έγκλημα

Δολοφονία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: Όταν ο Γιώργος Καλλιακμάνης υποψιάστηκε το έγκλημα

Πίσω από την εξαφάνιση της 41χρονης στη Θεσσαλονίκη ένα έγκλημα στυγερό. Η δολοφονία της άτυχης γυναίκας ξεσκεπάζεται και ανοίγουν μια σειρά από κλειστά στόματα…

Οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται, με τους αστυνομικούς να ανακοινώνουν πως κατάφεραν να εξιχνιάσουν το έγκλημα. Για τους έμπειρους αστυνομικούς, η εξέλιξη δεν ήταν έκπληξη. Πολλοί είχαν υποψιαστεί από τις προηγούμενες μέρες τα όσα κρύβονταν, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Καλλιακμάνης. Ο συνδικαλιστής της αστυνομίας είχε βρεθεί με τον σύντροφο της Γεωργίας και όπως λέει, του είχε πει να ομολογήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, τα όσα έκανε. Τον χαρακτηρίζει πονηρό και επικίνδυνο. «Αυτός ο τύπος, ωχριά μπροστά του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος» λέει μεταξύ άλλων.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε σε δασώδη έκταση ανάμεσα στη Νέα Τρίγλια και τη Γαλάτιστα ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δολοφονήθηκε με μαχαιριές στο στήθος και τον λαιμό. Εκτός από τον σύντροφο της 41χρονης, συνελήφθη και ο φίλος του ο οποίος, όπως αποκάλυψε, βοήθησε για να εξαφανίσουν τη σορό.

«Αυτό που του είπα, εμμέσως πλην σαφώς, όσο γίνεται πιο γρήγορα να ομολογήσει», λέει, μιλώντας στο Mega, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος βρέθηκε με τον σύζυγο της 41χρονης σε στούντιο τηλεοπτικής εκπομπής.

«Αυτός βγήκε στην εκπομπή της κα Κουτσελίνη. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε από τα μηνύματα που έστειλε, γιατί αυτός είπε ‘ότι κοιμόμουν με τη σύντροφό μου και κάποια στιγμή αυτή έφυγε, εγώ δεν το πήρα χαμπάρι’, τον ρώτησα ‘κοιμάστε μαζί, στο ίδιο κρεβάτι’ και μου λέει ‘ναι’ και ‘δεν κατάλαβες τίποτα’ του είπα, ‘δεν κατάλαβα’ μου είπε.

Λίγο περίεργο για έναν τέτοιο τύπο να μην καταλάβει τίποτα γιατί έχει αντίληψη και φάνηκε αυτό από τον τρόπο που προσπάθησε να καλύψει. Πήρε το κινητό της νεκρής, έστειλε μήνυμα στο κινητό του, φαινόταν ότι είναι ένα τυπικό μήνυμα που δεν στέλνει κάποιος που ζει με έναν άνθρωπο και περιμένει παιδί. Ήθελε να φτιάξει ένα άλλοθι».

Όπως λέει ο κ. Καλλιακμάνης: «Θα φανεί αν ήταν οικονομικοί οι λόγοι ή αν ήταν αυτό το συνηθισμένο φεύγω και σε αφήνω. Οι πληροφορίες λένε οικονομικοί. Αυτός ο τύπος, ωχριά μπροστά του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, γιατί είχε φτιάξει ένα σενάριο, μέχρι εχθές έλεγε ‘εγώ θα βρω τον δολοφόνο της συντρόφου μου που να χαθεί ο κόσμος’.

Για να αποπροσανατολίσει, πήγε στο σπίτι ο ίδιος ή ο συνεργός του και έφτιαξε ένα σκηνικό για να δείξει ότι ίσως να ζει η γυναίκα. Κάποιος μπήκε μέσα στο σπίτι ενώ η αστυνομία είχε κλειδώσει την πόρτα, και άφησε ένα φως ανοιχτό. Ένας πολύ πονηρός άνθρωπος».

Ο ίδιος σημειώνει: «Αυτός, από ό,τι φαίνεται, είχε παρελθόν όσον αφορά την κακοποίηση των συντρόφων του. Είχε κακοποιήσει κάποιες γυναίκες που ήταν μαζί του, θα δούμε τι θα πει ο ίδιος».

Από την πλευρά της, η ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη, αναφερόμενη στην υπόθεση, λέει: «Μην πέφτουμε στην παγίδα ότι κάποια γυναίκα τον έχει προκαλέσει γι’ αυτό συμπεριφέρθηκε έτσι και σε μένα θα είναι καλύτερος. Ένας άντρας ο οποίος έχει ένα κακοποιητικό παρελθόν δεν μπορούμε να το υποτιμάμε. Μην πέφτουμε στην παγίδα ότι ‘θα τον αλλάξω εγώ’».

«Το έμφυλο στερεότυπο είναι βαθιά ριζωμένο στην ελληνική οικογένεια», καταλήγει.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις