Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα από τον χώρο του εγκλήματος

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα από τον χώρο του εγκλήματος

Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις για τη στυγερή δολοφονία με οπαδικά κριτήρια του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο οι δυο δράστες φαίνεται να φτάνουν στην οδό Γαζή στη Θεσσαλονίκη κρατώντας μαχαίρια και ένα λεπτό αργότερα έχουν ολοκληρώσει το δολοφονικό τους έργο και διαφεύγουν με τρία αυτοκίνητα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε άλλα βίντεο απεικονίζεται για πρώτη φορά ένα από τα μαχαιρώματα με τον δράστη να χτυπά με μανία έναν από τους φίλους του Άλκη που γλύτωσαν τα χειρότερα.

Φωτογραφίες σοκ από τον τόπο του εγκλήματος

Σοκ προκαλούν και οι φωτογραφίες που παρουσιάζει η ΕΡΤ από τον τόπο του στυγερού εγκλήματος. Το ματωμένο δρεπάνι με το οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης και το ρόπαλο με το οποίο τον χτύπησαν στο κεφάλι. Επίσης σε μια γλάστρα βρέθηκαν τα γάντια των δραστών και δίπλα ένας από τους σκούφους που φορούσαν ενώ μπροστά στην είσοδο της πολυκατοικίας ένα σκισμένο μπλουζάκι, δίπλα από αίματα.

Οι αστυνομικοί φωτογράφησαν το σημείο του φονικού κατά την αυτοψία που έκαναν για τη συλλογή πειστηρίων.

Φωτογραφία από το δρεπάνι

Αυτό είναι το φονικό όπλο με το οποίο μαχαιρώθηκε ο Άλκης και ένας φίλος του ενώ ο 21χρονος Έλληνας που φέρεται να το κρατούσε, το πέταξε. Μάλιστα όταν κατάλαβε το λάθος του ρωτούσε με αγωνία τον συνεργό του αν θυμήθηκε να το μαζέψει.

Το σκισμένο μπλουζάκι

Ένα σκισμένο μπλουζάκι, το οποίο φορούσε μέλος της παρέας του Άλκη, πεταμένο στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου έγινε η δολοφονία ενώ δίπλα του έχει αίματα. Ο νεαρός που φορούσε το μπλουζάκι δέχθηκε άγρια χτυπήματα και έφυγε από το σημείο χωρίς αυτό.

Το αιματοβαμμένο παπούτσι

Το παπούτσι, ποτισμένο με αίμα βρέθηκε σε απόσταση ενός μέτρου από το δρεπάνι ενώ χαρακτηριστικό είναι πως ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν όταν το είδαν.

Όλα τα παραπάνω ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, με την έρευνα να είναι σε εξέλιξη.

Πηγή: ertnews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις