Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Δολοφονία Άλκη: Βαρύτατες κατηγορίες κατά των 8 συλληφθέντων – Προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες μέρες

Δολοφονία Άλκη: Βαρύτατες κατηγορίες κατά των 8 συλληφθέντων – Προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες μέρες

Αντιμέτωποι με βαρύτατες κατηγορίες είναι οι 8 συλληφθέντες για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη, καθώς κατηγορούνται για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι 8 εμπλεκόμενοι για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τις επόμενες μέρες. Συγκεκριμένα, αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου στα δικαστήρια την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Όπως αναφέρει το voria.gr, οι οκτώ που συνελήφθησαν την Κυριακή βάσει σχετικών ενταλμάτων, έφτασαν στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με το πλήθος να φωνάζει «καθάρματα», «φονιάδες», «να πεθάνετε».

Την ίδια ώρα με ύβρεις και κατάρες έγινε η έξοδος των κατηγορουμένων από τα δικαστήρια. Νωρίτερα, κατά την άφιξή τους, συγκεντρωμένοι άρχισαν να φωνάζουν «κοπρόσκυλα» και «δολοφόνοι». 

Λίγη ώρα νωρίτερα το πλήθος προπηλάκισε συλληφθέντες για άλλη υπόθεση, θεωρώντας ότι πρόκειται για τους υπόπτους που εμπλέκονται στην δολοφονία του Άλκη.

Ποιοι είναι οι 8 συλληφθέντες

Οι συλληφθέντες είναι επτά Έλληνες και ένας Αλβανός. Μάλιστα, οι συλληφθέντες υποστηρίζουν ότι δράστης της δολοφονίας είναι ένας 21χρονος Έλληνας, καθώς αυτός κρατούσε το αυτοσχέδιο δρεπάνι και λένε ότι εκείνος έκοψε το νήμα της ζωής του Άλκη.

Αργότερα σήμερα ενώπιον της ίδιας ανακρίτριας θα απολογηθεί, ο 23χρονος που κρατείται ήδη από την περασμένη Τετάρτη και διώκεται για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή.

Με πληροφορίες από grtimes.gr, voria.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις