Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Δολοφονία στην Ξάνθη: Εκδίκηση ζητούν οι συγγενείς του 45χρονου – Φόβοι ότι θα ξεσπάσει βεντέτα

Δολοφονία στην Ξάνθη: Εκδίκηση ζητούν οι συγγενείς του 45χρονου – Φόβοι ότι θα ξεσπάσει βεντέτα

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και των τεσσάρων δραστών της άγριας δολοφονίας στο Δροσερό Ξάνθης με θύμα έναν 45χρονο πατέρα, ωστόσο, συγγενείς του θύματος ζητούν εκδίκηση και δικαίωση.

Εξαγριωμένοι, εξαπολύουν μέσα από αναρτήσεις τους απειλητικά μηνύματα προς την οικογένεια και τις κόρες του 37χρονου δράστη και οι φόβοι όλων για μία βεντέτα στον καταυλισμό των Ρομά είναι μεγάλοι. Τα μηνύματα μίσους πληθαίνουν για την εν ψυχρώ δολοφονία του 45χρονου άνδρα στην Ξάνθη, με τους συγγενείς του να απειλούν με αντίποινα.

Σε ανάρτησή τους μάλιστα στο TikTok αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Η καρδιά σας θα καεί. Τα βίντεο θα έρθουν ένα προς ένα που θα πεθάνουν. Τη στιγμή που θα βγείτε από τη φυλακή θα ταφείτε δίπλα στις κόρες σας».

Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος, αμέσως μετά το έγκλημα που διέπραξε τα ξημερώματα της Κυριακής, ανέβασε ο ίδιος βίντεο στο TikTok, όπου εμφανίστηκε αμετανόητος για την πράξη του, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το θύμα του «ρουφιάνο».

Μετά τον 37χρονο, οι αστυνομικοί της Ξάνθης συνέλαβαν και τους δυο γιους του και το γαμπρό του και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση.

Οι επτά σφαίρες από τις οποίες έπεσε νεκρός ο 45χρονος, φαίνεται, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα να σχετίζονται με τους αρραβώνες μεταξύ της 15χρονης εγγονής του θύματος και του 17χρονου γιου του 37χρονου δράστη.

Το θύμα φέρεται να είχε αθετήσει τη συμφωνία για την «πώλησή» της ως νύφη για τον 17χρονο γιο του 37χρονου δράστη, ενώ αρνήθηκε να επιστρέψει τις 6.000 ευρώ που είχε λάβει για τη νύφη.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις