Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Δράμα: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού 15χρονου στο σπίτι φίλου του

Δράμα: Καταγγελία για απόπειρα βιασμού 15χρονου στο σπίτι φίλου του

Οι αστυνομικοί στη Δράμα έχουν στα χέρια τους, μια σοβαρότατη καταγγελία για απόπειρα βιασμού ενός ανήλικου παιδιού. Κατηγορείται ο σύντροφος της μητέρας του συνομίληκου φίλου του…

Τα φετινά Χριστούγεννα στη Δράμα ήταν εφιαλτικά για το 15χρονο παιδί. Η απόπειρα βιασμού που περιέγραψε στους αστυνομικούς, τον έχει συγκλονίσει. Όλα όπως καταγγέλλει ο ανήλικος έγιναν στο σπίτι συνομίληκου φίλου του. Ως δράστη υποδεικνύει τον σύντροφο της μητέρας του παιδιού που τον είχε προσκαλέσει στο διαμέρισμα. Κάποια στιγμή όπως τόνισε τον απομόνωσε και προσπάθησε να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις. Ο ανήλικος ξέφυγε, μίλησε στους γονείς του και πολύ γρήγορα η υπόθεση πέρασε στα χέρια των αστυνομικών.

Καταγγελία για απόπειρα βιασμού 15χρονου, έφερε στο φως της δημοπσιότητας η εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” στον ΑΝΤ1. Όπως μεταδόθηκε, το παιδί με τους γονείς του, το πρωί της Τετάρτης, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να υποβάλει μήνυση για απόπειρα βιασμού, σε βάρος του συντρόφου της μητέρας ενός φίλου του.

Η απόπειρα βιασμού φέρεται να τελέστηκε το βράδυ της Κυριακής, ανήμερα των Χριστουγέννων, οπότε ο 15χρονος πήγε για να μείνει το βράδυ στο σπίτι του συμμαθητή του.

Στην διάρκεια της νύχτας, όπως υποστηρίζει ο 15χρονος, ο σύντροφος της μητέρας του φίλου του, προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά.

Σύμφωνα με όσα είπε η μητερά του παιδιού στην εκπομπή το παιδί εξετάζεται απο παιδοψυχολόγο και εν συνεχεία από ιατροδικαστή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις