Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Δράμα: Σύλληψη για παιδική πορνογραφία μετά τα αρχεία που βρέθηκαν στο σπίτι 40χρονου

Δράμα: Σύλληψη για παιδική πορνογραφία μετά τα αρχεία που βρέθηκαν στο σπίτι 40χρονου

Η είδηση της σύλληψης του 40χρονου για παιδική πορνογραφία στη Δράμα, έσκασε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία. Η αστυνομία ενεργοποιήθηκε μετά από καταγγελία…

Ο έλεγχος στο σπίτι του 40χρονου επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της καταγγελίας που είχε προηγηθεί. Ο 40χρονος συνελήφθη για παιδική πορνογραφία στη Δράμα, με την υπόθεση να περνάει πλέον από τα χέρια των αστυνομικών στη Δικαιοσύνη. Ο κατηγορούμενος φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία με ανήλικα παιδιά και να τα παγίδεψε. Ο ίδιος για την ώρα τηρεί σιγή ιχθύος και περιμένει να έρθει σε επαφή με τον δικηγόρο του.

Πιο αναλυτικά, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή προσωπικού του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, προχώρησαν την Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, σε έρευνα σπιτιού ενός 40χρονου άντρα, στη Δράμα.

Διαπιστώθηκε ότι σε κινητό τηλέφωνο και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κατείχε αποθηκευμένα οκτώ αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Για την υπόθεση προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία, από τον Νοέμβριο του 2023, ο προαναφερόμενος άνδρας, με τη χρήση μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ήρθε σε επαφή με 14χρονο, μέσω συνομιλιών και ανταλλαγής μηνυμάτων και στο πλαίσιο της επικοινωνίας τους, του απέστειλε φωτογραφίες με άσεμνο υλικό, ζητώντας και από τον ίδιο να πράξει παρόμοια, όπως και έκανε.

Στη συνέχεια, πρότεινε στον παθόντα να συναντηθούν από κοντά, ενώ παράλληλα, τον προέτρεψε να του στείλει άσεμνες φωτογραφίες συνομήλικου φίλου του, με τον οποίο ο 40χρονος φέρεται να ήρθε επίσης σε επικοινωνία.

Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Δράμας και ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί ενώπιόν του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις