Τετάρτη, 17 Απρ.
19oC Αθήνα

Δράμα: Τσαντάκιας με κλεμμένη μηχανή και κινήσεις που προκαλούν αίσθηση

Δράμα: Τσαντάκιας με κλεμμένη μηχανή και κινήσεις που προκαλούν αίσθηση

Ο τσαντάκιας ξεκίνησε τη δράση του στη Δράμα, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τον εντοπίσουν. Η έρευνα άρχισε να αποκαλύπτει τη δράση του…

Ο τσαντάκιας έκλεψε μηχανή στη Δράμα και έβαζε στο στόχαστρο γυναίκες που κρατούσαν τσάντα και περπατούσαν μόνες σε πεζοδρόμια. Όταν έβρισκε την ευκαιρία χτυπούσε και έφευγε με τις τσέντες που κρατούσαν. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, με τις κάρτες και τα χρήματα που έβρισκε, προχωρούσε σε αγορές τόσο στη Δράμα όσο και στην Καβάλα. Σε κάποιες από τις περιπτώσεις, ο ίδιος κατέβαινε από τη μηχανή και άρπαζε την τσάντα, μετά από σύντομη κουβέντα που έπιανε με το υποψήφιο θύμα του.

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός άνδρα, που στις 26 Νοεμβρίου έκλεψε από τη Δράμα μία μοτοσικλέτα, με την οποία προσέγγιζε τα θύματά του και με διάφορα προσχήματα αφαιρούσε από την κατοχή τους τσάντες, οι οποίες περιείχαν χρήματα ή τραπεζικές κάρτες. 

Μάλιστα ο δράστης, με τη χρήση μίας κάρτας πραγματοποίησε δύο συναλλαγές και αποπειράθηκε να πραγματοποιήσει μία ακόμη.  

Τις περιπτώσεις κλοπών, απάτης και απόπειρας απάτης εξιχνίασαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις