Τετάρτη, 17 Απρ.
21oC Αθήνα

Αδερφός Ειρήνης Λαγούδη: “Μας απειλούν για να εγκαταλείψουμε την υπόθεση”

Αδερφός Ειρήνης Λαγούδη: “Μας απειλούν για να εγκαταλείψουμε την υπόθεση”

Ο ίδιος απευθύνθηκε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Λέει ότι η οικογένεια δέχεται απειλές στα κινητά ακόμα και στο εργασιακό περιβάλλον!
Επιμένει ότι πρόκειται για δολοφονία, λέγοντας ότι “πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους”.
“Ο χρόνος σταμάτησε όταν δολοφόνησαν την Ειρήνη”…

Για περισσότερο από ένα χρόνο, η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη ζει τον εφιάλτη της φρικτής απώλειας δικού της ανθρώπου, χωρίς να γνωρίζει με σιγουριά τι πραγματικά συνέβη.

Ακόμα, 14 μήνες μετά το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, δεν έχει ξεκαθαριστεί πώς η γυναίκα κατέληξε νεκρή μέσα στο καμένο αυτοκίνητό της, στην ερημική παραλία. Ωστόσο για την οικογένειά της, ένα είναι σίγουρο:

“Είναι δολοφονία! Θα προσπαθώ μέχρι να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι! Πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους. Ή ταν ή επί τας” λέει μεταξύ άλλων ο αδερφός της, μιλώντας στο ionionfm και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο. Λίγες ώρες νωρίτερα, ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, περνούσε την πόρτα της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος…

Απειλές στον αδερφό ακόμα και στα παιδιά της αδικοχαμένης Ειρήνης

“Μετά το θάνατο της Ειρήνης εδώ και 14 μήνες και έπειτα από την μη έγκριση των ομάδων διαχείρισης της υπόθεσης, η οικογένεια έχει υποστεί μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο μεσώ των social media αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Η οικογένεια της αδερφής μου άλλα και η δική μου όπως και ο άμεσος συγγενικός περίγυρος έχει υποστεί τεράστια ηθική βλάβη. Με προσβλητικά μηνύματα στα social αλλά και στα προσωπικά μας κινητά – στον προσωπικό και εργασιακό μας χώρο.

Έχουν προβεί σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων (δημιουργία ψεύτικων προφίλ της οικογένειας, πλαστά email – αποστολή απειλητικών μηνυμάτων του τύπου: ξέρουμε την ακριβή διεύθυνση της κατοικίας διαμονής σου, θα μας δεις μπροστά σου – αλλά και ανακοίνωση προσωπικών στοιχείων στο διαδίκτυο)” αποκαλύπτει ο ίδιος.

Σε ερώτηση για τους λόγους των απειλών, ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη θεωρεί ότι ενδεχομένως κάποιοι να θέλουν να σταματήσουν οι έρευνες της οικογένειας για το θάνατο της Ειρήνης.

“Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Προφανώς κάποιοι αποσκοπούν στον αποπροσανατολισμό της υπόθεσης και στη ψυχολογική πίεση της οικογένειας για να κλείσουμε την υπόθεση και να εγκαταλείψουμε. Το προσπαθούν με ποικίλους τρόπους”.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος από την αρχή για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ο ίδιος απαντά:

“Ο χρόνος σταμάτησε όταν δολοφόνησαν την Ειρήνη. Θα την βρω την άκρη είτε χάθηκε είτε όχι πολύτιμος χρόνος”…

Πηγή: IONION FM

 

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις