Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αίγιο: Ο ταχυδρόμος έλεγε την αλήθεια – Τι διαπιστώθηκε για τα χρήματα των συντάξεων!

Αίγιο: Ο ταχυδρόμος έλεγε την αλήθεια – Τι διαπιστώθηκε για τα χρήματα των συντάξεων!

Φτερά είχαν κάνει περίπου 23.000, λεφτά που προορίσονταν για τις συντάξεις, αλλά δεν έφτασαν ποτέ στους δικαιούχους. Ο ταχυδρόμος έλεγε την αλήθεια…

Μία κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού, της τάξης των 23.500 ευρώ, από ταχυδρομικό πράκτορα στο Αίγιο, είοχε βρεθεί στο επίκεντρο των ερευνών των αρμόδιων Αρχών… Μετά από μεθοδική έρευνα, η Αστυνομία λευσε τον γρίφο, και προχώρησε και σε συλλήψεις.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα, οι δράστες αφαίρεσαν από σταθμευμένο αυτοκίνητο της ταχυδρομικού πράκτορα μια τσάντα, που περιείχε συνολικά 23.500 ευρώ! Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, κλοπή σε βάρος ταχυδρομικού πράκτορα, που σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2017, στο Αίγιο, όπου οι δράστες αφαίρεσαν από σταθμευμένο αυτοκίνητο μια τσάντα, που περιείχε το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών σε βάρος δύο ανδρών, ηλικίας 46 και 42 ετών αντίστοιχα, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ κατηγορούμενος στην ίδια υπόθεση είναι ένας επιπλέον άγνωστος δράστης. Ειδικότερα, και όπως προέκυψε από τις έρευνες των Αρχών, οι τρεις δράστες, στις 4-12-2017 μετέβησαν στο Αίγιο με κλεμμένη μοτοσικλέτα και με αυτοκίνητο, όπου αφαίρεσαν από σταθμευμένο αυτοκίνητο ταχυδρομικού πράκτορα μια τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 23.500 ευρώ, που προορίζονταν για πληρωμή συντάξεων.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, διενήργησαν ενδελεχείς και μεθοδικές έρευνες, κατά τις οποίες ταυτοποίησαν τους δράστες και διακρίβωσαν πλήρως την μεθοδολογία τους. Επιπλέον, οι δράστες έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη, τα τελευταία έτη, τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές με τη διάπραξη ομοειδών αδικημάτων. Πιο συγκεκριμένα, ο 42χρονος συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές πολυτελών οικιών και ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

H δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο δραστών θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου. Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας.

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις