Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ηλεία: Λήστεψε τα ΕΛΤΑ… τη λάθος μέρα!

Ηλεία: Λήστεψε τα ΕΛΤΑ… τη λάθος μέρα!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μάλλον ερασιτέχνης και… αδιάβαστος πρέπει να ήταν ο ληστής των ΕΛΤΑ Βαρθολομιού, αφού έκανε ληστεία με όπλο που ελέγχεται αν ήταν αληθινό, σε λάθος μέρα.

Χθες δίνονταν οι συντάξεις του Δημοσίου και του ΙΚΑ που στην πλειονότητά τους στο Βαρθολομιό (όπως και αλλού) πληρώνονται στους δικαιούχους από τις τράπεζες. Τα ΕΛΤΑ τα προτιμούν οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ αλλά αυτές οι συντάξεις θα πληρωθούν την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου. Έτσι χθες στο ταμείο υπήρχαν λίγα χρήματα…

Στις 7.30 το πρωί και ενώ ο δρόμος στην κεντρική αγορά είναι ήσυχος και έρημος (υπάρχουν μόνο καταστήματα και ελάχιστες κατοικίες), στο κατάστημα των ΕΛΤΑ που βρίσκεται στο κέντρο του Βαρθολομιού ήταν ένας υπάλληλος, μπαίνει ο άνδρας νεαρής ηλικίας φορώντας κουκούλα και κρατώντας πιστόλι στο χέρι.

«Τα λεφτά…Τα λεφτά» λέει με δυνατή φωνή ο ληστής ενώ ο υπάλληλος σοκαρισμένος τραβιέται προς τα πίσω και του λέει «εντάξει».

Με γρήγορες κινήσεις ο δράστης από το συρτάρι αρπάζει τα χρήματα που ήταν 350 ευρώ πηγαίνει προς την έξοδο στρίβει αριστερά στον μικρό  κεντρικό δρόμο  και εξαφανίζεται.

Πιθανόν λίγα μέτρα πιο πέρα σε κάποιο παράδρομο να τον περίμενε συνεργός του με αυτοκίνητο. Λίγο αργότερα εμφανίσθηκε η αστυνομία και διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Πηγή: patrisnews

 

 

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις