Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Επιχείρηση αστυνομικών για ένα… πορτοφόλι που έπεσε

Πάτρα: Επιχείρηση αστυνομικών για ένα… πορτοφόλι που έπεσε
ΦΩΤΟ από το tempo24

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ένας Κύπριος φοιτητής, από λάθος, του έπεσε το πορτοφόλι από τον 3ο όροφο που είναι το διαμέρισμά του, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Πάτρα.

Η πρόσβαση ήταν αδύνατη καθώς το διαμέρισμα δεν κατοικείται. Η αγωνία για τον νεαρό φοιτητή κορυφώνονταν, καθώς εκτός από τα χρήματα, στο πορτοφόλι του είχε τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου σήμερα Σάββατο, να ταξιδέψει για την Κύπρο.

Οι αναζητήσεις για κάποια δυνατή λύση, άκαρπες. Μέχρι που κάποια στιγμή, συνάντησε στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην Όθωνος Αμαλίας, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Ο Κύπριος φοιτητής, τους εξήγησε τι συνέβη και ότι υπήρχε κίνδυνος να χάσει το ταξίδι του για την πατρίδα του.

Άμεσα οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, έσπευσαν να βοηθήσουν τον νεαρό, ο οποίος τους υπέδειξε το σημείο. Μάλιστα για να φτάσουν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπου είχε πέσει το πορτοφόλι, οι αστυνομικοί, δανείστηκαν μια σκάλα από τον ΟΣΕ! Η επιχείρηση όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ήταν επιτυχής και ο φοιτητής ευχαρίστησε θερμά τους Αστυνομικούς. “Τους ευχαριστώ πολύ, θα είχα χάσει σίγουρα το ταξίδι μου”, συμπλήρωσε.

Πηγή: tempo24

 

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις