Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Οι ρίζες βάζουν «τρικλοποδιές» – Στο προσκήνιο πάλι το πεύκο στη μέση του δρόμου [pics]

Πάτρα: Οι ρίζες βάζουν «τρικλοποδιές» – Στο προσκήνιο πάλι το πεύκο στη μέση του δρόμου [pics]

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι σε αυτή την περιοχή της Πάτρας, καθώς το πεύκο στη μέση του δρόμου βάζει… τρικλοποδιές. Προσπάθεια από τον Δήμο για εξομάλυνση του δρόμου.

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι αυτής της περιοχής στην Πάτρα, καθώς το δέντρο στη μέση του δρόμου και οι ρίζες του βάζουν… τρικλοποδιές στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Τα συνεργεία του Δήμου Πατρέων αναμένεται να προχωρήσουν τις επόμενες μέρες σε προσπάθεια για “εξομάλυνση” του δρόμου, ωστόσο κάτοικοι, διερχόμενοι οδηγοί και επαγγελματίες οδηγοί είναι αγανκτισμένοι.

Το τελευταίο διάστημα το ριζικό σύστημα του πεύκου προκάλεσε για μια ακόμη φορά σημαντικές φθορές στο οδόστρωμα το οποίο, ιδιαίτερα στην πλευρά της καθόδου της κυκλοφορίας, παρουσιάζει μεγάλη κλίση. Η κλίση του εδάφους στο συγκεκριμένο σημείο ξεπερνά τους 30 πόντους με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να καθίσταται πλέον επικίνδυνη.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της πρωινής βροχόπτωσης χθες, καταγράφηκαν τρία μικρά ατυχήματα με τους οδηγούς των δικύκλων να παίζουν κορώνα – γράμματα τη σωματική τους ακεραιότητα. «Και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, η παραμόρφωση έχει προχωρήσει πλέον σε επικίνδυνο ύψος, εκτός των δικύκλων, οι οδηγοί που κινούνται καθοδικά από την Αρόη πρέπει να κρατούν πολύ σταθερά. Να αγκαλιάσουν στην κυριολεξία το τιμόνι καθώς ο κίνδυνος παρέκκλισης από την ροή της κυκλοφορίας είναι μεγάλος, ακόμη και με μικρή ταχύτητα και η κατάληξη θα είναι σύγκρουση μετωπική είτε με το στηθαίο του δέντρου είτε με το κράσπεδο» αναφέρει στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Ράδιο Ταξί Πάτρας.

Πηγή: pelop.gr

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις