Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Πέθανε ο εργαζόμενος σούπερ μάρκετ που έπεσε από ύψος! [pics, vid]

O άτυχος εργαζόμενος έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Eξέπνευσε λίγο μετά την πτώση του.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για πτώση από σκάλα ενώ φαίνεται ότι ο άνθρωπος έπαθε καρδιακή ανακοπή. Ήταν 56 ετών…

Σύμφωνα με το thebest, o άνδρας καθάριζε τα τεράστια ψυγεία του σούπερ μάρκετ και στην προσπάθειά του να περάσει από το ένα ψυγείο στο άλλο πάτησε σε ψευδοροφή η οποία και υποχώρησε με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος με το κεφάλι. Ο 56χρονος ξεψύχησε στο σημείο.

Πρόκειται για εργαζόμενο σε σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας, στην Εθνική Οδό Πατρών – Αθηνών , στο ύψος με την οδό Αμερικής. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και παρέλαβε τον άνθρωπο ενώ στο κατάστημα επικράτησε μεγάλη αναστάτωση.

Όταν έγινε το κακό, ο άτυχος υπάλληλος ήταν μόνος στο χώρο των ψυγείων και τον βρήκε μετά από κάποια ώρα ένα συνάδελφός του που πήγε στο σημείο. Αμέσως ενημερώθηκαν η αστυνομία, ενώ στο σούπερ μάρκετ κατέφθασε και κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας. Οι τεχνικοί επιθεωρητές έβγαλαν φωτογραφίες του χώρου και αναζητούν τα ακριβή αίτια της πτώσης του θύματος.

Πηγή: PatrasTimes, thebest

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Δυτική Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Δυτική Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα