Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Πύργος: Η απόφαση της νεαρής οδηγού αποδείχθηκε σωτήρια – Βγήκαν ζωντανοί από το φλεγόμενο αυτοκίνητο

Πύργος: Η απόφαση της νεαρής οδηγού αποδείχθηκε σωτήρια – Βγήκαν ζωντανοί από το φλεγόμενο αυτοκίνητο
Φωτογραφία patrisnews.gr

Η άμεση αντίδραση της μητέρας οδηγού αποδείχθηκε σωτήρια. Το αυτοκίνητό της πήρε φωτιά εν κινήσει, αλλά κατάφερε να βγει ζωντανή μαζί με το 3 ετών παιδί της.

Τύχη βουνό είχε μια νεαρή μητέρα με το ανήλικο παιδί της. Σώθηκε σώθηκε χάρη στην ψυχραιμία της αλλά και την γρήγορη αντίδρασή της, καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε τυλίχτηκε στις φλόγες εν κινήσει, στην περιοχή Καρούτες. Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στην παλαιά Ε.Ο Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας, στο ύψος του οικισμού Καρούτες.

Η νεαρή γυναίκα, που κινούνταν με το αυτοκίνητό της με κατεύθυνση προς Πύργου, κατάφερε να το ακινητοποιήσει. Στη συνέχεια κατάφερε να βγάλει το μόλις 3 ετών παιδάκι, τρέχοντας μακριά από το φλεγόμενο αυτοκίνητο για να σωθούν. Στο σημείο, προκλήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση. Αρκετοί οδηγοί σταμάτησαν, χωρίς όμως να μπορούν να πλησιάσουν το όχημα.

Η φωτιά κατασβέστηκε λίγα μόλις λεπτά αργότερα από 5 άνδρες της Π.Υ Πύργου, που επιχείρησαν στο σημείο με δυο οχήματα. Στο σημείο έφτασαν και άνδρες του Ανακριτικού Τμήματος, αλλά και Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Πύργου για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας.

Πηγή: Patrisnews.gr

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις