Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Χαμός σε εκλογικό τμήμα στο Ρίο με στέλεχος της ΝΔ

Χαμός σε εκλογικό τμήμα στο Ρίο με στέλεχος της ΝΔ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ INTIME

Το επεισόδιο έγινε το μεσημέρι, σε σχολείο που στεγάζονται εκλογικά τμήματα, στην περιοχή του Ρίου.

Οι πρώτες πληροφορίες, έλεγαν ότι νεολαίοι της ΟΝΝΕΔ έφτασαν στο σημείο και αρχικά επιτέθηκαν φραστικά σε στέλεχος της Ν.Δ. από την περιοχή το οποίο κατηγόρησαν ότι εμφανίζεται ως επόπτης του κόμματος κάνοντας χρήση πλαστού εγγράφου με σκοπό να προωθεί ψηφοδέλτια συγκεκριμένης υποψήφιας της Ν.Δ.

Στην συνέχεια οι νεολαίοι φέρονται να εμφάνισαν άλλο έγγραφο με το οποίο υποστήριζαν ότι αυτοί είναι οι νόμιμοι επόπτες. Τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμα περισσότερο με την γυναίκα, στέλεχος της Ν.Δ., να βρεθεί στο έδαφος.

Από κύκλους της ΝΟΔΕ και της ΟΝΝΕΔ Αχαϊας επιβεβαιώνεται το επεισόδιο που έγινε στο εκλογικό τμήμα στο Ρίο, ωστόσο διαψεύδεται ότι σε αυτό είχαν εμπλοκή μέλη της ΟΝΝΕΔ που έχουν σχέση με τα όργανά της.

Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι το επεισόδιο σε βάρος γυναίκας στελέχους της Ν.Δ. στο Ρίο προκάλεσαν συγκεκριμένα άτομα που έχουν σχέση με το γραφείο υποψηφίου του κόμματος.

Η γυναίκα, θύμα του επεισοδίου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς όταν “άναψαν τα αίματα” βρέθηκε στο έδαφος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να κατατεθούν μηνύσεις.

Πηγή: patrastimes

 

 

 

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις