Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Υπόθεση Αχαϊκής Τράπεζας: Εγγύηση 80.000 ευρώ σε άνθρωπο της διοίκησης

Υπόθεση Αχαϊκής Τράπεζας: Εγγύηση 80.000 ευρώ σε άνθρωπο της διοίκησης
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση του ανακριτικού έργου σε ό,τι αφορά τους εμπλεκόμενους, με την διερεύνηση ύπαρξης ποινικών ευθυνών στο λουκέτο της Αχαϊκής Τράπεζας, έχει αρχίσει.

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο το κατώφλι της ανακρίτρια πέρασε ένα από τα «βαριά» ονόματα , σε ό,τι αφορά την διοίκηση της τράπεζας, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes επιβλήθηκαν το περιοριστικό μέτρο της εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 80.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται, πως πάντα σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, είχε επιβληθεί το περιοριστικό μέτρο της απαγόρευσης εξόδους από τη χώρα και η καταβολή χρηματικών εγγυήσεων σε πρόσωπα τα οποία σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές θήτευσαν στο Δ.Σ. της τράπεζας.

Τα ποσά αφορούσαν σε επιχειρηματία από το Αίγιο, γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας, ιδιοκτήτη βιομηχανίας (10.000€), 50.000€ σε επώνυμο πατρινό με εμπλοκή σε συνεταιριστική προσπάθεια, 20.000€ σε πρόσωπο το οποίο έχει ούτως ή άλλως ανοιχτούς λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη καθώς και χρηματική εγγύηση 20.000€ σε δανειολήπτρια η οποία έχει συγγενική σχέση με μέλος της τότε διοίκησης.

Πηγή: patrastimes

 

 

Δυτική Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις