Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

ΕΑΥΘ: Οι αστυνομικοί διατάχθηκαν να βάλουν κοστούμι για τη μεταγωγή του Νορβηγού δολοφόνου

ΕΑΥΘ: Οι αστυνομικοί διατάχθηκαν να βάλουν κοστούμι για τη μεταγωγή του Νορβηγού δολοφόνου
Φωτογραφία: Eurokinissi

Για κατάντια της Ελληνικής Αστυνομίας κάνει λόγο η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ), με αφορμή το νέο περιστατικό που δίνει συνέχεια στην κόντρα με τον Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος, Σπυρίδωνα Σκλάβου.

Με επιστολή της, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ) καταγγέλλει πως ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδας ζήτησε να φορούν κοστούμι οι αστυνομικοί, που πραγματοποίησαν τη μεταγωγή του 44χρονου Νορβηγού, ο οποίος μαχαίρωσε και σκότωσε τον αστυνομικό Θεοχάρη Καλαθά.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση της η ΕΥΑΘ αναφέρει: “Τα λόγια πλέον χάνουν την αξία τους για την κατάντια που έχει περιέλθει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας εξαιτίας αυτών που μας διοικούν. Ο ένας και μοναδικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος κ. Σπυρίδων Σκλάβος, κατάφερε να προκαλέσει για πολλοστή φορά την οργή και αγανάκτηση του προσωπικού. Όπως ενημερωθήκαμε διέταξε τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μιας υπηρεσίας που μας έχει κάνει υπερήφανους και κοσμεί το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ., να κάνουν την μεταγωγή του Νορβηγού δολοφόνου με κουστούμια!!!

Καλά διαβάζετε..

Μεταγωγή με κουστούμια!!

Αυτό το νέο περιστατικό αλλά και όλα όσα έχουν προηγηθεί εδώ και 10 μήνες, με τις τρίχες, τις στολές, το στήριγμα σε τοίχους, τις προσβολές του προσωπικού, και πολλά ακόμα που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί για ευνόητους λόγους, ξεπερνούν τα όρια της λογικής και αγγίζουν τα όρια της παράνοιας, ενώ αποτελούν τρανή απόδειξη για ποιο λόγο το Σώμα παρουσιάζει αυτή την αποσύνθεση.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι χθες έγινε η αρχή ώστε το Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. να απαλλαχθεί από όλους αυτούς που το ευτέλισαν και το πλήγωσαν όσο ποτέ άλλοτε!”.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Μάιο είχε δει το φως της δημοσιότητας μία άλλη διαταγή του Σπυρίδωνα Σκλάβου, που απευθυνόταν στους αστυνομικούς της Βορείου Ελλάδος και είχε προκαλέσει τις έντονες αντιδράσεις των συνδικαλιστών, καθώς απαγόρευε στους ένστολους να κρατούν κομπολόι, να περπατούν με τα χέρια στις τσέπες, να έχουν – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – «μύστακα»,
να είναι ακούρευτοι και να κυκλοφορούν ξεκούμπωτα πουκάμισα και λερωμένα ρούχα!

Επίσης, απαγόρευε να τρώνε πάνω στις μηχανές σε δημόσια θέα, να παίζουν με τα κινητά τους τηλέφωνα ή τα
τάμπλετ και να έχουν απεριποίητη κόμη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις