Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Εδώ έπιασαν οι αστυνομικοί τον δάσκαλο με την μαθήτρια στην Ερέτρια

Εδώ έπιασαν οι αστυνομικοί τον δάσκαλο με την μαθήτρια στην Ερέτρια

Μετά την αποκάλυψη για τον εκπαιδευτικό της Ηλιούπολης, μία νέα περίπτωση ερωτικής σχέσης δασκάλου – μαθήτριας συγκλονίζει, αυτή τη φορά στην Ερέτρια. Μάλιστα, σε αυτή την περίπτωση, ο δάσκαλος φέρεται να διατηρούσε τη σχέση με το 14χρονο κορίτσι, από τότε που εκείνη ήταν μαθήτρια στο δημοτικό που διδάσκει εκείνος!

Το “κουβάρι” της υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται όταν μία γυναίκα πήγε στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας και κατέθεσε γραπτώς ότι δάσκαλος ετών 51, διατηρούσε ερωτική σχέση με ένα 14χρονο κορίτσι.

Click4More: Ερέτρια: Σε αναμμένα κάρβουνα γονείς μετά την αποκάλυψη ότι δάσκαλος είχε σχέση με 15χρονη μαθήτρια

Αμέσως δόθηκε εντολή και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά τον εκπαιδευτικό, για να διαπιστώσουν εάν η καταγγελία ευσταθεί.

Σύλληψη επ’ αυτοφώρω

Το βράδυ της Δευτέρας, ο δάσκαλος φέρεται να συναντήθηκε με την μαθήτρια. Η σύλληψή του, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε επ’ αυτοφώρω, όταν οι δυο τους ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του εκπαιδευτικού, την ώρα που ο δάσκαλος βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με το ανήλικο κορίτσι.

Όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ του MEGA, πρόκειται για ένα απόμερο σημείο, που καλύπτεται από δέντρα και στο οποίο, οι κάτοικοι της περιοχής λένε ότι πηγαίνουν συχνά ζευγαράκια για να κρυφτούν από αδιάκριτα βλέμματα…

Ο δάσκαλος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Χαλκίδας, όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Πέμπτη. Κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σημειώνεται ότι είναι έχει οικογένεια και ασχολείται με τα κοινά, με τον διευθυντή του σχολείου όπου εργάζεται ο 51χρονος να δηλώνει ότι πρόκειται για πρότυπο εκπαιδευτικού και ανθρώπου.

Η οικογένεια της 14χρονης μαθήτριας έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού, ενώ το κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Ήδη, έδωσε κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, στους αστυνομικούς και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Πηγή: MEGA

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις