Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Έφτασαν στην Καρδίτσα 11.500 δόσεις του εμβολίου (pics, video)

Έφτασαν στην Καρδίτσα 11.500 δόσεις του εμβολίου (pics, video)

Παρελήφθησαν στην Καρδίτσα, στις εγκαταστάσεις του ΣΥ.ΦΑ.Κ., δύο κούτες ειδικά συσκευασμένες με συνολικά 11.500 δόσεις του νέου εμβολίου των Pfizer – Biontech κατά του κορονοϊού.

Τα εμβόλια κατέφτασαν στην Καρδίτσα με βαν ιδιωτικής μεταφορικής εταιρείας και τοποθετήθηκαν αμέσως στα ειδικά ψυγεία υψηλής ψύξης στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων του ΣΥ.ΦΑ.Κ.

Στην παραλαβή του εμβολίου στην Καρδίτσα έδωσαν το παρών ο πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ.Κ. Γιώργος Ακρίβος, ο Διευθυντής Σωτήρης Μοϊάνος, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Δημήτριος Γαγάτσης με στελέχη της Επιχείρησης.

Click to enlarge image emv_syfak_2912_3.jpg

Το κτίριο του ΣΥ.ΦΑ.Κ. τελούσε υπό την επίβλεψη και προστασία ανδρών της Αστυνομικής Διεύθυνσης με επικεφαλής τον Διευθυντή Θωμά Καρανάσιο και των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών με επικεφαλής τον Διοικητή  Γιώργο Νταουτά.

Click to enlarge image emv_syfak_2912_9.jpg

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διανομή σε διάφορα σημεία εμβολιασμού στη Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, δεδομένου ότι η Καρδίτσα έχει επιλεγεί, ως γνωστόν, για κέντρο αποθήκευσης και διανομής των εμβολίων γι’ αυτές τις δύο περιφέρειες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις